Libnet.ro
UNICEF

15:00

JO 2020 Tokyo, canotaj: Naufragiu la ultima finala! Fetele de la 8+1, cursa dezolanta dupa recordul mondial

Adevărul Adevărul,
JO 2020 Tokyo, canotaj: Naufragiu la ultima finala! Fetele de la 8+1, cursa dezolanta dupa recordul mondial

Lumea sportului e imprevizibila! Ne convingem de acest lucru, inca o data, urmarind ceea ce se intampla, in Japonia, in aceste zile. continuă pe Adevărul

JO 2020 Tokyo, canotaj: Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin a ratat podiumul in finala probei

Echipajul de dublu vasle categorie usoara feminin, format din Gianina Beleaga si Livia Ionela Cozmiuc, a ocupat, joi dimineata, locul sase in ultimul act de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Declaratia zilei dupa argintul baietilor! Ce s-a spus, in fata microfoanelor

Au inceput sa curga medaliile si pentru Romania, la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Dupa trei zile de seceta, noaptea de marti spre miercuri, ne-a adus numai vesti bune.

JO 2020 Tokyo, canotaj:Echipajul de patru rame masculin a castigat a treia medalie pentru Romania la JO

Barca Romaniei de patru rame masculin, Mihaita Vasile Tiganescu, Mugurel Vasile Semciuc, Stefan Constantin Berariu si Cosmin Pascari, a obtinut, miercuri dimineata, argintul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fete de aur! Simona Radis si Ancuta Bodnar sunt campioane Olimpice!

Echipajul de dublu vasle feminin al Romaniei a castigat, miercuri dimineata, medalia de aurla Jocurile Olimpice de la Tokyo, reusind sa stabileasca si un nou record olimpic.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Fetele de la 8+1, record mondial! Cate medalii putem castiga, in urmatoarele zile

Romania a ajuns deja la trei medalii olimpice, la aceasta editie a Jocurilor: un aur si doua de argint. Si la ce rezultate vin dinspre canotajul si inot, aproape sigur, ne vom imbunatati bilantul.

JO 2020 Tokyo, canotaj: Momente care nu s-au vazut la televizor! Cum s-a sarbatorit primul aur al Romaniei VIDEO

Echipajul feminin de dublu vasle, format din Simona Radis si Ancuta Bodnar, a cucerit medalia de aur, in noaptea de marti spre miercuri, aducand primul titlu olimpic pentru canotajul romanesc dupa 13 ani!.

JO 2020 Tokyo, natatie: Robert Glinta, ultimul locin finala probei de 100 metri spate

Calificat cu al optulea timp in finala, Robert Glinta nu a reusit sa rastoarne calculele hartiei si a terminat, marti dimineata, pe ultima pozitie in cursa pentru medalii.

JO 2020 Tokyo, inot: Popovici, cursa slaba in seriile de la 50 de metri liber, a ratat calificarea in semifinale

Dupa un loc 4 in finala probei de 200 de metri liber si pozitia a 7-a pe care s-a clasat la finalul intrecerii de la 100 metri liber, ultima sansa la o medalie pentru David ramasese proba de 50 de metri.

JO 2020 Tokyo. Simionescu s-a oprit in optimile probei de judo,Firfirica a ratat calificarea in finala la aruncarea discului

Dimineata zilei de vineri a fost una cu ghinion pentru delegatia Romanie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, reprezentatii tariii noastre inregistrand dezamagiri pe linie.

JO 2020: Belinda Bencic, prima finalista a turneului de tenis de la Tokyo

Belinda Bencic Elvetia - 12 WTA) s-a calificat joi in finala turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )