Libnet.ro
UNICEF

14:30

24 IT. Ce telefoane smart promit o autonomie de trei zile

Antena3 Antena3,
24 IT. Ce telefoane smart promit o autonomie de trei zile

Exista baterii pentru telefoanele smart care tin minim 3-4 zile atunci cand folosesti mobilul si pana la sapte zile, cand acesta este tinut in stand by. Displayul ajunge pana la. continuă pe Antena3

Cutremurul din Mexic, prezis inainte cu trei zile. Noul avertisment al autorului este si mai infiorator

Un prezicator de cutremure anunta in urma cu trei zile, intr-un video postat pe Youtube, ca in perioada 16-19 septembrie va avea loc un cutremur foarte mare ,cu intensitate intre 6 si 7.

Tarom va avea un nou director general, in doua-trei zile

Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, actualul director Florin Susanu anuntand, ieri, ca are in plan sa se intoarca in cabina de pilotaj, dupa circa doua luni de interimat.

ANRE va amenda distribuitorii de energie care nu au reluat la timp alimentarea dupa furtuna. Sunt vizati Enel si Electrica. in Banat, peste 120 de localitati nu au curent de trei zile

Distribuitorii de energie care nu au reluat la timp alimentarea cu energie electrica in zonele afectate de furtuna din ultimele zile vor fi amendati, informeaza miercuri Digi 24.

Cum va fi vremea in urmatoarele trei zile. Prognoza meteo pe regiuni

Vremea continua sa se raceasc, astfel ca in urmatoarele doua zile, maxima nu va mai depasi 22-23 de grade. Joi Vremea va deveni racoroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )