Libnet.ro
UNICEF

19:00

25 de ani de la inceputul Revolutiei din 1989, la Timisoara. Presedintele ales Klaus Iohannis participa la manifestari

Hotnews Hotnews,
 25 de ani de la inceputul Revolutiei din 1989, la Timisoara. Presedintele ales Klaus Iohannis participa la manifestari

La Timisoara incep marti manifestarile dedicate implinirii a 25 de ani de la revolta timisorenilor impotriva regimului comunist condus de Nicolae Ceausescu. Presedintele ales, Klaus Iohannis, a anuntat ca va lua parte la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutie. continuă pe Hotnews

FOTOKilometrul zero al Revolutiei din 1989. Asaltul asupra Bisericii Reformate din Timisoara

DUPA 25 DE ANI Scanteia Revolutiei din 1989 s-a aprins la Biserica Reformata din Timisoara, in jurul pastorului Laszlo T337;kes, care urma sa fie evacuat din casa parohiala, din cauza opiniilor sale antiregim.

Klaus Iohannis, discurs la Timisoara: Voi pleda pentru construirea unui muzeu national al comunismului, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii

Presedintele ales Klaus Iohannis a sustinut marti seara, la Timisoara, un discurs cu prilejul implinirii a 25 de ani de la declansarea Revolutiei Romane din Decembrie 1989. Romania are nevoie de un mare muzeu national al comunismului. In calitate de presedinte, voi pleda pentru construirea unui astfel de muzeu, pentru ca presedintele trebuie sa vegheze la cultivarea memoriei natiunii, a declarat Iohannis. Reconstructia incepe cu asumarea raspunderilor, cu asumarea trecutului. Vreau ca in decembrie 2014 sa inchidem acest capitol istoric si sa incepem impreuna un nou proiect national, a mai declarat presedintele ales.

Presedintele Ungariei, ader Janos, va participa la evenimentele dedicate Revolutiei de la Timisoara

Ader Janos, presedintele Ungariei, va participa, miercuri, la evenimentele dedicate Revolutiei de la Timisoara. El a fost invitat de europarlamentarul Laszlo T337;kes la o serie de evenimente dedicate Revolutiei Romane de la Timisoara.

Vizita la Timisoara a presedintelui Klaus Iohannis, cu ocazia marcarii a 25 de ani de la Revolutie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, va lua parte pe data de 16 decembrie 2014, la Timisoara, la ceremoniile dedicate implinirii a 25 de ani de la Revolutia din 1989.

Muzeul National de Istorie deschide o expozitie despre revolutia din 1989

Muzeul National de Istorie a Romaniei MNIR) verniseaza pe 17 decembrie mica expozitia foto-documentara 65506;Decembrie 65506;89. 25 de ani de libertate65506;, ea cuprinzand imagini sugestive ale desfasurarii evenimentelor din perioada 16 - 23 decembrie 1989,.

Revolutionari din 1989, premiati de Primaria Capitalei

La 25 de ani de la revolutie, primaria generala a Capitalei a acordat mai multe diplome IN HONORIS celor care au luptat pentru democratie in decembrie 89. Sedinta ar fi trebuit sa fie una solemna dar.

Ungaria a trecut la furtul de istorie: Revolutia din 1989, made in Hungary

Premierul Ungariei a trecut la un nou nivel de furturi. Dupa paduri, cladiri si bani, Viktor Orban sustine ca Revolutia este made in Hungary. La douazeci si cinci de ani de la evenimentele din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )