Libnet.ro
UNICEF

00:07

27 noi cazuri de infectare cu tulpina mutanta a coronavirusului in Romania

România Liberă România Liberă,
27 noi cazuri de infectare cu tulpina mutanta a coronavirusului in Romania

Cele mai multe, 17 la numar, s-au inregistrat in municipiul Bucuresti. continuă pe România Liberă

Sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania. Conform Ministerului Sanatatii, este vorba despre trei barbati si trei femei. in total, in tara noastra au fost confirmate 26 de cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Peste 2.600 de noi cazuri de COVID-19, in Romania. 967 de persoane sunt in stare grava la ATI. 111 pacienti au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, in raportarea de marti, ca, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 2. 676 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, la nivel national. Distinct de cazurile nou.

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

24 de cazuri noi de infectare cu tulpina britanica de coronavirus, depistate in Romania: Cele mai mai multe dintre probe au fost recoltate de la pacienti din Bucuresti

Un numar de 24 de cazuri noi cu noua tulpina din Marea Britanie au fost descoperite pe teritoriul Romaniei, au transmis reprezentantii unui lant de clinici private. Cazurile au fost identificate in urma unei.

Alte sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Din ce zone sunt persoanele confirmate

Ministerul Sanatatii anunta alte sase cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Astfel, bilantul in Romania a ajuns la un total de 26 de persoane confirmate.

Peste 2.600 noi cazuri de infectare cu COVID-19 in Romania

Un numar de 2. 668 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost inregistrate in ultimele.

CORONAVIRUS |2.752 de noi cazuri de COVID-19. 87 de pacienti au murit. 1.006 persoane sunt internate la terapie intensiva

Grupul de Comunicare Strategica GCS) precizeaza, in raportarea transmisa, miercuri, la ora 13. 00, ca in ultimele 24 de ore au fost confirmate 2. 752 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, la nivel national.

Capitala, peste 340 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore Topul judetelor dupa noua raportare

Bucurestiul continua sa raporteze cele mai multe noi cazuri de COVID-19 - peste 340 in ultimele 24 de ore -, in timp ce topul judetelor este deschis de Cluj, cu 179 de imbolnaviri noi.

MINISTERUL SANATATII: 6 cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina UK

Inca sase cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2, tulpina din Marea Britanie, au fost depistate in Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )