Libnet.ro
UNICEF

12:00

30.000 de mii de oameni au vizitat Biserica Neagra din Brasov luna trecuta. E cel mai mare numar de turisti din ultimii ani

Antena3 Antena3,
30.000 de mii de oameni au vizitat Biserica Neagra din Brasov luna trecuta. E cel mai mare numar de turisti din ultimii ani

Cea mai mare orga mecanica din tara, colectia de covoare anatoliene lucrate manual, pictura murala Fecioara cu pruncul, dar si povestea care se intinde pe mai bine de sase sute de ani, fac din Biserica Neagra principalul punct de atractie al Brasovului. in cautarea atmosferei inedite pe care biserica in stil gotic il ofera, peste 30. 000 de turisti i-au trecut pragul luna trecuta. continuă pe Antena3

Explozie la Uzina Tehnica Tohan din Brasov. Primele indicii arata ca o persoana este in interior

O explozie puternica a avut loc in aceasta seara la Uzina Tehnica Tohan din Brasov. Primele informatii arata ca o persoana ar putea fi prinsa in interior. Alte doua persoane sunt intoxicate cu fum.

Explozie la Uzina Tehnica Tohan din Brasov. O persoana a murit si alte doua au fost ranite

O explozie puternica a avut loc in aceasta seara la un depozit privat din interiorul uzinei Tohan din Brasov. O persoana a murit si alte doua sunt ranite. Autoritatile au deschis o ancheta pentru ca depozitul unde s-a produs explozia se afla langa fabrica de armament.

Sexy Braileanca e pe val! Cate mii de euro a facut din doar doua dansuri la bara EXCLUSIV

Sexy Braileanca sau Florina Mihaila, dupa numele sau din buletin, a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce si-a facut debutul ca actrita in filmele pentru adulti. insa, dupa ce a cunoscut succesul si a castigat bani frumosi din aceasta meserie, bomba sexy a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro motivul pentru care nu ar mai juca .

Sfarsit tragic pentru doi copii din Brasov. Minorii au murit intr-un accident rutier produs intra doua autoturisme si o caruta (VIDEO)

Un grav accident de circulatie a avut loc in judetul Brasov. Doi copii au murit, dupa ce doua masini si o caruta s-au ciocnit pe un drum judetean. Cei doi copii aveau trei, respectiv 14 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )