Libnet.ro
UNICEF

13:45

34 de romani au murit infectati cu coronavirus

Antena3 Antena3,
34 de romani au murit infectati cu coronavirus

Patru noi decese au fost inregistrate in ultimele ore din cauza pandemiei de coronavirus, bilantul ridicandu-se la 34 de oameni care si-au pierdut viata din cauza COVID-19. continuă pe Antena3

Patru noi decese provocate de coronavirus. in total, 22 de persoane au murit in Romania

Patru noi decese provocate de coronavirus au fost confirmate joi seara pe teritoriul Romaniei, bilantul acestora urcand la 22.

37 de medici italieni au murit infectati cu coronavirus, alte 6.205 de cadre medicale au fost depistate cu COVID-19

Italia e coplesita de coronavirus. COVID-19 a ucis pana acum 37 de medici, in timp ce peste 6. 000 de cadre medicale au fost infectate, potrivit celor mai recente cifre publicate de autoritatile italiene.

CORONAVIRUS. 22 de romani infectati cu COVID-19 au murit. Patru noi decese confirmate. Un pacient de 45 de ani a murit in ambulanta, iar altul, de 49 de ani, la domiciliu

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca patru decese ale unor pacienti cu COVID-19 din Romania. Bilantul deceselor ajunge astfel la 22. Este vorba despre un barbat de 56 ani, din judetul Dambovita,.

inca patru romani au murit de coronavirus: bilantul ajunge la 22. Un barbat a murit in ambulanta

Joi seara au fost confirmate inca patru decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus, ducand bilantul total al victimelor in tara noastra la 22. Este vorba de trei barbati cu varstele de 56, 49 si 45 de ani, si o femeie de 70 de ani.

CORONAVIRUS |inca trei decese ale unor pacienti infectati cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 17 victime, dintre care 8, la Suceava

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat miercuri seara ca inca trei pacienti contaminati cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre un barbat de63 de ani, din judetul Neamt,.

1.452 de romani infectati cu coronavirus si 29 de morti, ultimul bilant oficial al pandemiei in Romania

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului a prezentat, astazi, ultimul bilant oficial al pandemiei de coronavirus in Romania. Astfel, 1. 452 de romani sunt infectati, iar 29 si-au pierdut viata din cauza COVID-19.

Primul membru al unei Case Regale care a murit de coronavirus. Ce varsta avea Printesa Maria Teresa a Spaniei

Printesa Maria Teresa a Spaniei, membru al Familiei Regale Bourbon Parma, a murit la 86 de ani. Vestea a dat-o chiar fratele ei, Printul Sixtus Henri. A murit ieri Printesa fusese depistata pozitiv pentru coronavirus si a murit ieri, intr-o alta zi neagra pentru Spania, o zi a celor mai multe decese inregistrate de la .

CORONAVIRUS |Patru persoane au murit la bordul unei nave de croaziera ancorata in Panama. La bord sunt 1.243 de pasageri si 586 de membri ai echipajului

Patru persoane au murit la bordul unei nave de croaziera de pe coasta Panama, in timp ce alte doua au fost testate pozitive pentru COVID-19, a anuntat vineri compania care detine nava de.

Marii castigatori ai epidemiei de coronavirus. Patru firme au contracte de sute de milioane cu statul

Patru companii detinute de antreprenori romani au castigat contracte cu statul de peste 180 de milioane de lei pentru importul de masti sanitare, manusi, combinezoane si camere de izolare.

Cum va fi inmormantata o fata de 16 ani, care a murit de coronavirus. Avea doar o mica tuse

Julie, cea mai tanara victima a noului coronavirus din Franta, va fi condusa luni pe ultimul drum. Adolescenta in varsta de numai 16 ani si-a dat ultima suflare dupa ce a fost infectata cu o forma mai rara a virusului. Avea doar o mica tuse Prima victima minora a COVID-19 din Franta a murit dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )