Libnet.ro
UNICEF

15:01

35,32 milioane lei pentru calea ferata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
35,32 milioane lei pentru calea ferata

Ministerul Transporturilor doreste sa aloce 35,32 milioane lei cu TVA pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata, prin montarea unor stalpi de iluminat, separatori de trafic, simboluri preformate si benzi rezonatoate, arata un proiect de hotarare privind aprobarea unor masuri de imbunatatire a sigurantei traficului prin amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor. continuă pe Ziarul Bursa

Firma turceasca Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS va construi lotul I al Centurii Bucuresti, un contract de peste 830 de milioane de lei, fara TVA

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a anuntat, vineri, ca firma Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AS din Turcia a castigat contractul de peste 830 de milioane de lei pentru construirea lotului I al Centurii Bucuresti, o sosea de aproximativ 17 kilometri.

BRD a facut un profit net de 392 milioane de lei (la nivelul bancii) n primul trimestru de 392 milioane lei

Profitul net al Grupului BRD a fost in primul trimestru din acest an de 414 milioane lei, iar profitul net la nivelul bancii, de 392 milioane lei, potrivit unui comunicat remis vineri Bursei de Valori. Venitul net bancar al Grupului a atins 724 milioane RON in trimestrul I 2018, mai mare cu +11,4% in comparatie cu trimestrul I 2017, sustinut de cresterea veniturilor nete din dobanzi, volume mai mari, cheltuieli operationale stabile si costul riscului pozitiv, se mai arata in comunicat.

Salrom, profit net de 74,29 milioane lei

Societatea Nationala a Sarii Salrom), singurul producator de sare din Romania, a inregistrat anul trecut un profit net de 74,29 milioane lei, de 2,5 ori mai mare decat in anul anterior, la o productie de 2,34 milioane de tone de sare, a anuntat astazi compania.

Primarul din Baia Mare ofera o recompensa de 10.000 de lei pentru prinderea ucigasului

Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare, a anuntat ca ofera o recompensa de 10. 000 de lei pentru prinderea ucigasului fetitei de cinci ani. De asemenea, persoanele care detin astfel de.

Un milion de lei pentru Spitalul Buhusi

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau ar putea fi dotat cu un nou aparat de radioterapie, iar Spitalul din Buhusi va primi fonduri in valoare de un milion de lei pentru achizitionarea echipamentelor de radiologie, a informat Ministerul Sanatatii, in urma vizitei efectuate de ministrul Sorina Pintea in judetul Bacau.

Ce suma vrea sa aloce Ministerul Transporturilor pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata

Ministerul Transporturilor ia masuri pentru amenajarea trecerilor la nivel cu calea ferata. Insitutia vrea sa aloce 35,32 de milioane de lei cu TVA pentru montarea unor stalpi de iluminat, separatori de trafic,.

Rezultatele BCR n trimestrul I 2018: profit net de 252,7 milioane lei si crestere de peste 50% a productiei noi de credite retail

Cu un rezultat operational in crestere, 371,7 milioane RON 79,9 milioane EUR), si evolutii bune pe toate liniile de business, BCR a realizat un profit net de 252,7 milioane RON 54,3 milioane EUR) in primul trimestru al anului 2018, arata reprezentantii bancii intr-un comunicat. Potrivit documentului, BCR a inregistrat un avans de peste 50%, in creditarea persoanelor fizice, fata de trimestrul I 2017, consolidandu-si pozitia de principal partener bancar pentru romanii care vor sa-si cumpere o casa, cu aproape o treime din piata creditarii imobiliare din Romania.

Aroganta maxima a fostei neveste a lui Remus Truica, dupa tunul de 35 de milioane de euro! Unde sparge femeia banii!

Acuzata ca si-a ajutat fostul sot sa traga un tun de 35 de milioane de euro, Irina Ortan se distreaza de minune pe Coasta de Azur, cu sampanie scumpa, prin cluburi exclusiviste. Citeste continuarea.

CGMB voteaza regulamentul pentru curatenia in Centrul Vechi, o investitie de peste 7,5 milioane lei in o pista pentru biciclete, locuinte pentru medici

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) va supune votului in sedinta de vineri regulamentul pentru curatenia din Centrul Vechi, printre masurile impuse numarandu-se colectarea selectiva a deseurilor, doar in saci de plastic si in zile diferite si doar intr-un anumit interval, dimineata.

Adeplast, cifra de afaceri de 77 milioane lei

AdePlast, producator autohton de materiale de constructii, a inregistrat, in primele trei luni ale acestui an, o crestere de 10%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, atingand o cifra de afaceri de 77 milioane de lei, dupa cum ne-au transmis reprezentantii societatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1947 seconds )