Libnet.ro
UNICEF

12:45

7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Antena3 Antena3,
7 motive pentru care vei iubi otetul din cidru de mere

Otetul din cidru de mere este un produs intrat relativ recent in atentia oamenilor. Multe vedete il folosesc pentru a slabi. Iata cateva beneficii ale otetului din cidru de mere. Detoxifiere Bogat in. continuă pe Antena3

Motive pentru care intarzie menstruatia

Desi sarcina este primul lucru la care o femeie se gandeste atunci cand menstruatia nu vine la timp, exista si alte motive care pot determina intarzierea ei. Stresul, epuizarea fizica si dietele drastice se numara printe motivele pentru care intarzie menstruatia.

Kelemen Hunor despre deputatul Marko Attila, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva: Va fi decizia lui daca isi va da demisia

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat sambata ca a avut o discutie in urma cu cateva saptamani cu deputatul Marko Attila in care a incercat sa il convinga de anumite lucruri, el subliniind ca este decizia parlamentarului daca va demisiona sau nu. Kelemen Hunor a afirmat, la Zalau, ca a avut o discutie cu parlamentarul UDMR pentru care DNA a solicitat incuviintarea arestarii preventive in dosarul ANRP, dar nu poate sa dea detalii deoarece a fost o discutie privata.

11 lucruri pe care vei regreta ca le-ai facut la 30 de ani

Se spune ca oamenii intelepti invata din greselile altora in vreme ce persoanele obisnuite invata din propriile greseli. Iata cateva dintre greselile pe care le-au facut unii oameni la 30 de ani. Indiferent ca ai ajuns.

11 lucruri pe care vei regreta ca le-ai facut la 30 de ani

Se spune ca oamenii intelepti invata din greselile altora in vreme ce persoanele obisnuite invata din propriile greseli. Iata cateva dintre greselile pe care le-au facut unii oameni la 30 de ani. Indiferent ca ai.

Un fost pilot da in judecata compania aeriana pentru care a lucrat: Operatorul l-a lasat sa zboare, desi era incapabil

Un fost pilot american, care a avut o cadere nervoasa la bordul unui avion, da in judecata compania aeriana JetBlue pentru ca i-a permis sa zboare, desi era incapabil, sustine acesta. Pilotul spune ca a avut o.

Faze Tari: Motivul pentru care fotografia unei femei pe plaja a primit 300.000 de like-uri; Scarbos! Ce au gasit medicii in nasul unui brazilian a socat intreaga lume; 39 de membri ai unei secte s-au sinucis cand pe cer a aparut cometa Hale-Bopp

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite. Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona. Modelul care poarta un corset timp de 23 de ore pe zi pentru a avea o talie minuscula. Cum a ajuns sa arate dupa 6 ani. O tanara model din Venezuela se supune unor chinuri ingrozitoare pentru a avea o talie minuscula.

Motivul halucinant pentru care copilotul german a ales sa ucida 149 de persoane

Copilotul avionului Germanwings prabusit in Franta traversa o criza in relatia pe care o avea cu prietena sa. Se despartise de cea care urma sa ii fie sotie cu cateva saptamani inainte. Anchetatorii au.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

Care este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati

Municipiul Campia Turzii din judetul Cluj este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati, pentru a putea fi gasiti mult mai rapid daca se pierd sau sunt furati, informeaza Mediafax.

Ce masuri ia Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana dupa accidentul din Franta

Agentia Europeana pentru Securitate Aeriana AESA) recomanda prezenta a doi membri ai echipajului in permanenta in cabina de pilotaj, dintre care cel putin un pilot calificat, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )