Libnet.ro
UNICEF

09:00

70% dintre spitalele mici si medii din tara nu dispun de dotarea de baza, spune ministrul Pintea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
70% dintre spitalele mici si medii din tara nu dispun de dotarea de baza, spune ministrul Pintea

70% dintre spitalele mici si medii din tara nu dispun de dotarea de baza, a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, subliniind ca spitalele judetene si cele universitare au mai beneficiat de finantari si sunt relativ dotate. continuă pe Wall-Street Ro

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ intentioneaza sa finanteze centrala nucleara din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea activelor din celelalte tari, potrivit surselor noastre CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie. Acestea ne-au spus ca grupul ceh intentioneaza sa finanteze constructia centralei nucleare din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea business-urilor din alte tari.

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie.

Alerta meteo in jumatate din tara! Ploi cu vijelii, grindina si descarcari electrice

Jumatate din tara va fi lovita de un nou val de ploi, avertizeaza meteorologii. Astfel, in Transilvania, Maramures, Nordul si Vestul Moldovei, Oltenia, dar si in cea mai mare parte din Muntenia se.

Ministrul Tineretului, Bogdan Matei: Guvernul va trece taberele din tara la Consiliile judetene

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a anuntat la Arad, ca toate taberele din tara, aproximativ 500, vor trece la consiliile judetene pana in 2020, in cadrul procesului de.

Investitie de 800.000 de euro la un Spital de Urgenta din tara! Despre ce unitate medicala e vorba

Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani va avea una dintre cele mai moderne linii de sterilizare, in conditiile in care reprezentantiii institutiei au anuntat o investitie de aproximativ.

ADRIAN TANASE, DESPRE PIATA DE CAPITAL DIN TARA NOASTRA: Avem nevoie de o participare mai larga a populatiei

Piata de capital din Romania are nevoie de o participare mai larga a populatiei, astfel incat antreprenorii listati sa beneficieze de aceasta masa de investitori, a declarat, astazi, intr-o conferinta de specialitate, Adrian Tanase, directorul general al Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VREMEA. Ploi torentiale si vijelie in mai multe zone din tara, pana vineri noapte. Avertismentul meteorologilor

Meteorologii au prelungit pana vineri la ora 22:00 informarea vizand o instabilitate atmosferica temporar accentuata, in intreaga tara urmand sa se semnaleze averse ce vor avea si caracter toren?.

PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Diaspora reprezinta o problema spinoasa pentru politicienii romani. Indiferent cine s-a aflat la guvernare in ultimii 20 de ani, programele prin care statul nostru ii ajuta pe romanii plecati peste hotare sau pe cei aflati in regiunile din apropierea granitelor cu statele vecine au fost foarte putine si s-au referit mai mult la proiecte culturale, de pastrare a identitatii nationale si de conservare a limbii materne.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )