Libnet.ro
UNICEF

23:45

94 de ani de la nasterea lui Marilyn Monroe. Cele mai tulburatoare secrete ale celei mai celebre femei din lume

B1 B1,
94 de ani de la nasterea lui Marilyn Monroe. Cele mai tulburatoare secrete ale celei mai celebre femei din lume

1 iunie 2020marcheaza94de ani de la nasterea legendareiMarilyn Monroe, actrita care a schimbat cinematografia pentru totdeauna si a cucerit intreaga lume cu naivitatea ei. Nascuta Norma. continuă pe B1

Bursa din Amsterdam a gazduit cele mai mari listari din Europa, in ultimii ani

Cele mai mari listari din Europa au fost lansate, in ultimii ani, la Bursa din Amsterdam - cea mai veche piata de actiuni de pe continent -, anunta menafn. com, amintind ca saptamana aceasta a avut loc, la Euronext Amsterdam, listarea JDE Peet and s, cea mai mare companie de pe piata mondiala a cafelei, care a luat nastere in 2019 prin fuziunea dintre Jacobs Douwe Egberts si Peet and s Coffee ambele detinute de JAB Holding).

Cele mai batrane paduri seculare din Romania. Relieful le-a aparat pana acum de toporul hotilor

Autoritatile din Dambovita incearca sa tina departe de hotii de lemn singurele paduri virgine din tara, cu arbori vechi de sute de ani. Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a declarat recent ca cele mai batrane paduri seculare se gasesc in judetul Dambovita.

Adolescentii care beau cele mai mari cantitati de alcool din Europa - studiu

Tinerii danezi de 15 ani beau mai des si au cele mai mari probabilitati de a se imbata fata de tinerii din orice alta tara din Europa, potrivit unui nou studiu realizat de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Bancurile despre casatorie care circula pe internet sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri care ii au ca protagonisti pe sotii si sotiile lor, dar si soacre si copiii acestora.

Top 10 cele mai piratate filme: ce au descarcat romanii de pe torrent in starea de alerta

Cei de la TorrentFreak si-au facut un obicei din a publica un clasament saptamanal cu top 10 cele mai piratate filme de pe site-urile de torrent. Aceasta este cea mai recenta editie. Conform.

Citu: PSD a crescut voit preturile trei ani la rand.Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din UE

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca Romania nu mai are cele mai mari scumpiri din Uniunea Europeana si acuza PSD ca a crescut voit inflatia, in detrimentul populatiei.

Cum a fost ucis George Floyd. New York Times a refacut scena cu imagini de la martori si de pe camerele de supraveghere Moartea barbatului a declansat cele mai ample proteste din SUA din ultimii ani (VIDEO)

Jurnalistii de la New York Times au publicat un clip de 8 minute si 46 de secunde ce surprinde din mai multe unghiuri momentul in care George Floyd, aflat in custodia politiei, este ucis. inregistrarea cuprinde.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

Jurnalista malteza Daphne Caruana Galizia, asasinata la ordinul unui fost ministru. Cat a costat una dintre cele mai cunoscute executii din istoria recenta

Jurnalista de investigatii Daphne Caruana Galizia, in varsta de 53 de ani, care demascase numeroase cazuri de spalare de bani si coruptie in Malta, a fost ucisa la 16 octombrie 2017. O incarcatura.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )