Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Adevărul Adevărul,
Cele mai amuzante bancuri despre casnicie. Supararea unei femei dupa noaptea nuntii

Bancurile despre casatorie care circula pe internet sunt printre cele mai amuzante. Va propunem o selectie de zece bancuri care ii au ca protagonisti pe sotii si sotiile lor, dar si soacre si copiii acestora. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Berea

Doi olteni veneau de la servici. Unul il intreaba pe celalalt, trecand prin fata unei crasme: - Vrei sa bei o bere? - Da! - Atunci du-te si bea-o ca eu te astept aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI:Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: -Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? -Dar ce, ma, esti fulger ?? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama, mama! Nu mi-a mai iesit niciun cos pe fata! Mama: Ce frumos, Alinuta! Dar de ce? Alinuta: Nu mai am niciun pic de.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Incendiul

Arde, arde! Veniti repede! striga o blonda la telefon. Si cum ajungem la locul incendiului? Nu mai aveti masinile alea mari si rosii? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Mirosul

Alinuta catre mama ei: - Mama, cainele nostru are un simt olfactiv foarte dezvoltat. Imi simte mirosul de la 1 km! Mama: - Pai, atunci mai spala-te si tu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Capra

Un francez, un neamt si un moldovean fac un pariu: Care rezista mai mult la mirosul de capra. Se baga toti in grajd la capra si asteapta. Dupa un sfert de ora iese neamtul. Trece jumatate de ora, iese.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Medicul

Alo, mama, nu te speria, te rog sa nu intri in panica, nu e nimic grav, dar sunt la spital! Manole, esti medic de zece ani, nu mai spune asta de cate ori ma suni .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA:La Magazin

Merge Bula la un magazin alimentar si intreaba: -Buna ziua, fiti amabila, aveti paine? -Da avem, de care doriti? -Pai aveti de mai multe feluri? -Da, de azi, de ieri si de.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Biletul

In gara un moldovean intreaba: -Cat costa un bilet la viseu? 20 de lei Decat sa dau 20 de lei, mai bine fac pe mine .

Zece dintre cele mai bune filme despre extraterestri

Va propunem o colectie de filme despre extraterestri care au primit recenzii bune atat de la critici, cat si de la public.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )