Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cel mai recent bilant al exploziei de la rafinaria din Venezuela - 39 de morti, peste 80 de raniti

Hotnews Hotnews,
Cel mai recent bilant al exploziei de la rafinaria din Venezuela - 39 de morti, peste 80 de raniti

Explozia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata la cea mai mare rafinarie din Venezuela a provocat moartea a 39 de oameni si ranirea a peste 80, potrivit celui mai recent bilant al guvernului de la Caracas, informeaza Reuters. Este cel mai grav accident suferit vreodata de industria petroliera a natiunii membre OPEC. continuă pe Hotnews

VIDEO Cel mai recent bilant al exploziei de la rafinaria din Venezuela - 39 de morti, peste 80 de raniti

Explozia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata la cea mai mare rafinarie din Venezuela a provocat moartea a 39 de oameni si ranirea a peste 80, potrivit celui mai recent bilant al guvernului de la Caracas, informeaza Reuters. Este cel mai grav accident suferit vreodata de industria petroliera a natiunii membre OPEC.

Explozie la o rafinărie din Venezuela

O explozie la rafinăria Amuay din Venezuela s-a soldat cu şapte morţi şi 48 de răniţi, conform primelor informaţii oferite de oficialii guvernamentali, informează Reuters.

UPDATE Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: cel putin 19 morti, 53 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela in timpul noptii de sambata spre duminica, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranirea a altor 53, potrivit autoritatilor, citate de Reuters. Printre victime se afla si un copil de 10 ani.

Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: sapte morti, 48 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela la primele ore ale diminetii de sambata, provocand moartea a 7 persoane si ranirea a altor 48, potrivit autoritatilor, citate de Reuters.

​REVIEW Sony HX850 - este cel mai bun Bravia cel mai bun LED TV?

Mult timp, Sony a fost una dintre marcile care au definit ideea de calitate si dotari de varf pe piata electronicelor. In ultimii ani, compania a intrat intr-un con de umbra, dar noul X850 promite sa fie nu doar & ;cel mai bun televizor Bravia& ;, ci si una dintre cele mai bune alegeri de pe piata. Reuseste? Aflati in review. |rel=nofollow .

Politic Show: Sondaj CSCI: Victor Ponta, cel mai de incredere politician; Aluzie la Crin Antonescu? Vosganian: In PNL, lucrurile sa nu fie cum vrea un singur om; Cum a reimpartit guvernul banii statului

Guvernul de la televizor. Vezi cate zeci de ore au pierdut ministrii lui Ponta in studiourile televiziunilor si cine a fost cel mai prezent. Monitorizarea Romaniei. ||Basescu, mai aproape de Cotroceni. Legislativul a fost convocat luni pentru a lua act de invalidarea referendumului. Ramane de vazut daca va fi cvorum. Revenirea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )