Libnet.ro
UNICEF

14:30

Georgiana Iorgulescu a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Georgiana Iorgulescu a demisionat din Consiliul Superior al Magistraturii

Motivele demisiei mele ţin de o coliziune masivă între valorile mele şi ale lorGeorgiana Iorgulescu, membru în Consiliul Superior al Magistraturii din partea societăţii civile, a declarat că şi-a depus demisia din CSM întrucât există o coliziune masivă între valorile şi principiile sale şi cele ale celorlalţi membri şi conducerea instituţiei. continuă pe Ziarul Bursa

Georgiana Iorgulescu şi-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii

Un nou membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a ales să îşi dea demisia astăzi, Georgiana Iorgulescu, reprezentantul societăţii civile, susţinând că este nemulţumită de felul în care decurg lucrurile în CSM.

Georgiana Iorgulescu, reprezentant al societatii civile, a demisionat din CSM: Ceea ce s-a intamplat in ultimele saptamani a umplut paharul. Eu nu pot sa iau parte la tot felul de jocuri de culise

Georgiana Iorgulescu, membru in Consiliul Superior al Magistraturii din partea societatii civile, si-a depus, joi, la finalul sedintei plenului, demisia din CSM. Iorgulescu a declarat, pentru Mediafax, ca si-a depus demisia din CSM intrucat exista o & ;coliziune masiva& ; intre valorile si principile sale si cele ale celorlalti membri si conducerea institutiei.

Mona Pivniceru a demisionat din magistratură

Mona Pivniceru, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a demisionat, ieri, din magistratură, după ce, în 8 august, şi-a depus la CSM demisia din funcţia de membru ales al Consiliului, demersul survenind propunerii premierului Victor Ponta de a o numi ministru al Justiţiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )