Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lichiditatea BVB, la cel mai redus nivel din ultimele cinci săptămâni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditatea BVB, la cel mai redus nivel din ultimele cinci săptămâni

Acţiunile SSIF Broker au încheiat în creştere cu 9,36%Bursa de la Bucureşti a scăzut vineri cu 0,67%, în linie cu bursele externe, într-o piaţă în care cei mai mulţi investitori au continuat să absenteze de la tranzacţionare, astfel că lichiditatea a atins cel mai redus nivel din ultimele cinci săptămâni, operaţiunile cumulând doar 6,3 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

BVB si RASDAQ Lichiditatea BVB, la cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani

Actiunile SSIF Broker au incheiat in crestere cu 9,36%Bursa de la Bucuresti a scazut vineri cu 0,67%, in linie cu bursele externe, intr-o piata in care cei mai multi investitori au continuat sa absenteze de la tranzactionare, astfel ca lichiditatea a atins cel mai redus nivel din ultimele cinci saptamani, operatiunile cumuland doar 6,3 milioane lei.Indicele general al pietei, BET-C, a avansa.

​​​LIVETEXT Criza datoriilor suverane, luni 27 august. Principalele evenimente ale zilei: Bursele europene deschid in scadere. Indicele privind increderea mediului de afaceri din Germania, la cel mai redus nivel din martie 2010

12:46 Indicele privind increderea mediului de afaceri din Germania a scazut pentru a patra luna consecutiv in august, pe fondul crizei datoriilor suverane, care a afectat cresterea economica din cea mai mare economie a Europei, relateaza rel=nofollow .

​REVIEW Sony HX850 - este cel mai bun Bravia cel mai bun LED TV?

Mult timp, Sony a fost una dintre marcile care au definit ideea de calitate si dotari de varf pe piata electronicelor. In ultimii ani, compania a intrat intr-un con de umbra, dar noul X850 promite sa fie nu doar & ;cel mai bun televizor Bravia& ;, ci si una dintre cele mai bune alegeri de pe piata. Reuseste? Aflati in review. |rel=nofollow .

The Economist: Evenimentele din Romania din ultimele luni dau impresia unei tari care regreseaza in aproape fiecare aspect

Traian Basescu a castigat o batalie, insa razboiul politic intre seful statului si prim-ministru cel mai probabil va continua, scrie publicatia & ;The Economist& ; intr-un material dedicat Romaniei si intitulat & ;Lupta pe justitie& ;. & ;Membrii din vechea garda politica sunt ingrijorati de independenta in crestere a procurorului general si departamentului anticoruptie, care i-ar putea vana& ;, scrie publicatia. Condamnarea la inchisoare a lui Adrian Nastase pentru coruptie a fost cea care i-a & ;trezit& ; pe acestia, care par a il folosi pe Ponta care a devenit vulnerabil dupa acuzatiile de plagiat) ca instrument in preluarea puterii.

Cel mai recent bilant al exploziei de la rafinaria din Venezuela - 39 de morti, peste 80 de raniti

Explozia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata la cea mai mare rafinarie din Venezuela a provocat moartea a 39 de oameni si ranirea a peste 80, potrivit celui mai recent bilant al guvernului de la Caracas, informeaza Reuters. Este cel mai grav accident suferit vreodata de industria petroliera a natiunii membre OPEC.

VIDEO Cel mai recent bilant al exploziei de la rafinaria din Venezuela - 39 de morti, peste 80 de raniti

Explozia care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata la cea mai mare rafinarie din Venezuela a provocat moartea a 39 de oameni si ranirea a peste 80, potrivit celui mai recent bilant al guvernului de la Caracas, informeaza Reuters. Este cel mai grav accident suferit vreodata de industria petroliera a natiunii membre OPEC.

Politic Show: Sondaj CSCI: Victor Ponta, cel mai de incredere politician; Aluzie la Crin Antonescu? Vosganian: In PNL, lucrurile sa nu fie cum vrea un singur om; Cum a reimpartit guvernul banii statului

Guvernul de la televizor. Vezi cate zeci de ore au pierdut ministrii lui Ponta in studiourile televiziunilor si cine a fost cel mai prezent. Monitorizarea Romaniei. ||Basescu, mai aproape de Cotroceni. Legislativul a fost convocat luni pentru a lua act de invalidarea referendumului. Ramane de vazut daca va fi cvorum. Revenirea.

UPDATE Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: cel putin 19 morti, 53 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela in timpul noptii de sambata spre duminica, provocand moartea a cel putin 19 persoane si ranirea a altor 53, potrivit autoritatilor, citate de Reuters. Printre victime se afla si un copil de 10 ani.

Explozie la cea mai mare rafinarie din Venezuela: sapte morti, 48 raniti

O grava explozie a avut loc la cea mai mare rafinarie din Venezuela la primele ore ale diminetii de sambata, provocand moartea a 7 persoane si ranirea a altor 48, potrivit autoritatilor, citate de Reuters.

Mai multe cartiere din Bucureşti vor rămâne fără apă săptămâna viitoare

Apa Nova Bucureşti anunţă că pe parcursul săptămânii viitoare mai multe zone din capitală vor rămâne fără apă curentă, se arată într-un comunicat de presă.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )