Libnet.ro
UNICEF

00:07

Premierul Victor Ponta merge in Africa de Sud, pentru Congresul Internationalei Socialiste

Hotnews Hotnews,
Premierul Victor Ponta merge in Africa de Sud, pentru Congresul Internationalei Socialiste

Premierul Victor Ponta va merge luni la Cape Town, Africa de Sud, cu ocazia Congresului XXIV-lea al Internationalei Socialiste, care are loc o data la patru ani, a informat duminica Guvernul, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Ponta participă în Africa de Sud la Congresul Internaţionalei Socialiste

Premierul Victor Ponta va merge mâine la Cape Town, Africa de Sud, cu ocazia Congresului XXIV-lea al Internaţionalei Socialiste, care are loc o dată la patru ani, potrivit unui comunicat de presă.

ICR il acuza pe Victor Ponta: Premierul dezinformeaza cu privire la bugetul institutului. Activitatea este blocata

Institutul Cultural Roman ICR) precizeaza, intr-un comunicat transmis duminica si citat de Mediafax, ca activitatea sa a fost blocata de reducerea bugetului cu peste 30%, in timp ce premierul Victor Ponta dezinformeaza cu privire la la dimensiunea bugetului ICR.

Victor Ponta: Pana la pranz vom avea ministru al Justitiei. / Sedinta de Guvern se amana pana se indeplinesc toate procedurile la CSM. Nu plec de la sedinta CSM, se pierde cvorumul

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi dimineata, ca sedinta saptamanala de Guvern programata initial pentru ora 11:00) se amana pana cand & ;se indeplinesc toate procedurile& ; la CSM. El a explicat ca nu poate parasi sedinta CSM, deoarece nu ar mai exista cvorum. Primul ministru participa la sedinta de joi dimineata a Consiliului Superior al Magistraturii in calitate de ministru interimar al Justitiei. Victor Ponta a mai spus ca & ;S-a luat act de demisia doamnei Pivniceru si se desfasoara procedurile pentru a avea ministru al Justitiei. Din punctul meu de vedere si peste o ora sau doua va fi numita ministru al Justitiei - n. red. ), depinde cum pleaca hartia de aici catre Presedintie. Eu cred ca pana la pranz va fi numita ministru al Justitiei - n. red.

UPDATE Victor Ponta: Pana la pranz vom avea ministru al Justitiei. / Sedinta de Guvern a inceput

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi dimineata, ca sedinta saptamanala de Guvern programata initial pentru ora 11:00) se amana pana cand & ;se indeplinesc toate procedurile& ; la CSM. El a explicat ca nu poate parasi sedinta CSM, deoarece nu ar mai exista cvorum. Primul ministru participa la sedinta de joi dimineata a Consiliului Superior al Magistraturii in calitate de ministru interimar al Justitiei. Victor Ponta a mai spus ca & ;S-a luat act de demisia doamnei Pivniceru si se desfasoara procedurile pentru a avea ministru al Justitiei. Din punctul meu de vedere si peste o ora sau doua va fi numita ministru al Justitiei - n. red. ), depinde cum pleaca hartia de aici catre Presedintie. Eu cred ca pana la pranz va fi numita ministru al Justitiei - n. red. |UPDATE ora 12:35: Sedinta de Guvern a inceput.

Victor Ponta: Sedinta de Guvern se amana pana se indeplinesc toate procedurile la CSM. Nu plec de la sedinta CSM, se pierde cvorumul

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi dimineata, ca sedinta saptamanala de Guvern programata initial pentru ora 11:00) se amana pana cand & ;se indeplinesc toate procedurile& ; la CSM. El a explicat ca nu poate parasi sedinta CSM, deoarece nu ar mai exista cvorum. Primul ministru participa la sedinta de joi dimineata a Consiliului Superior al Magistraturii in calitate de ministru interimar al Justitiei.

Victor Ponta: Maine nu va invoca nimeni cvorumul, dintre parlamentarii PSD. Formalitatea citirii deciziei CCR in Parlament trebuie indeplinita

& ;Nu va invoca nimeni cvorumul, dintre parlamentarii PSD. Formalitatea citirii deciziei CCR privind invalidarea referendumului - n. red. ) in Parlament trebuie indeplinita& ;, a declarat joi dimineata premierul Victor Ponta, la sosirea la sediul CSM. & ;Tin multe sa aratam care este diferenta dintre noi si ceilalti. Tocmai pentru ca noi suntem altfel, nu aplicam aceleasi metode ca PDL& ;, a adaugat primul ministru.

Plângere penală depusă astăzi împotriva lui Victor Ponta

Liderii mişcării politice, Noua Republică, Mihail Neamţu, Adrian Papahagi şi Augustin Ofăţeru au depus astăzi la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, o plângere penală împotriva lui Victor Ponta pentru plagiat, se arată într-un comunicat de presă.

CSM asteptat sa se reuneasca in plen. Asociatia Magistratilor din Romania a platit anunturi la mica publicitate pentru a aduce la cunostinta membrilor sedinta de joi

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) ar urma sa se reuneasca din nou, joi, in sedinta de plen pentru a lua act de demisia din magistratura a judecatoarei Mona Pivniceru, astfel incat aceasta sa poata prelua portofoliul Justitiei. Miercuri, sedinta CSM, la care a fost present si premierul Victor Ponta, a fost suspendata din lipsa de cvorum desi fusese programata cu mult timp inainte. Premierul Ponta a declarat ca se vor convoca sedinte la CSM pana se face cvorum sau pana cand se va autosesiza Senatul. |Ramaneti pe HotNews. ro pentru a cum se desfasoara evenimentele de la CSM |.

Politic Show: Sondaj CSCI: Victor Ponta, cel mai de incredere politician; Aluzie la Crin Antonescu? Vosganian: In PNL, lucrurile sa nu fie cum vrea un singur om; Cum a reimpartit guvernul banii statului

Guvernul de la televizor. Vezi cate zeci de ore au pierdut ministrii lui Ponta in studiourile televiziunilor si cine a fost cel mai prezent. Monitorizarea Romaniei. ||Basescu, mai aproape de Cotroceni. Legislativul a fost convocat luni pentru a lua act de invalidarea referendumului. Ramane de vazut daca va fi cvorum. Revenirea.

Premierul grec cere mai mult timp pentru aplicarea reformelor

Premierul grec, Antonis Samaras, a cerut un pic de aer, res-pectiv mai mult timp pentru îndeplinirea reformelor structurale la care s-a angajat ţara, potrivit unui interviu cu oficialul de la Atena, publicat de cotidianul german Bild.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2737 seconds )