Libnet.ro
UNICEF

08:17

Abbas: Israel a pus capat acordurilor de la Oslo. Proiectul lui Trump, insulta secolului

Adevărul Adevărul,
Abbas: Israel a pus capat acordurilor de la Oslo. Proiectul lui Trump, insulta secolului

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat, duminica, la Ramallah, ca eforturile lui Donald Trump pentru pace in Orientul Mijlociu sunt palma secolului. Abbas a mai spus ca Israelul a pus capat prin actiunile sale acordurilor de pace de la Oslo, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Mahmoud Abbas: Israel a pus capat acordurilor de la Oslo. Proiectul lui Trump pentru pace in Orientul Mijlociu este palma secolului

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat, duminica, la Ramallah, ca eforturile lui Donald Trump pentru pace in Orientul Mijlociu sunt palma secolului. Abbas a adaugat ca Israelul a pus capat prin actiunile sale acordurilor de pace de la Oslo.

Abbas: Israel a pus capat acordurilor de la Oslo; Proiectul lui Trump, insulta secolului

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat, duminica, la Ramallah, ca eforturile lui Donald Trump pentru pace in Orientul Mijlociu sunt palma secolului. Abbas a mai spus ca Israelul a pus capat prin actiunile sale acordurilor de pace de la Oslo, relateaza AFP.

Motivul halucinant pentru care un tanar si-a pus capat zilelor. Ce ii lipsea barbatului

Un tanar de doar 20 de ani a decis sa isi puna capat zilelor pentru ca nu ar fi avut o masina, propria casa cu mobila noua si haine de firma. Marturisirea a facut-o chiar mamei lui. Jack.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )