Libnet.ro
UNICEF

09:45

Abu Dhabi: Toate zborurile au fost suspendate din cauza cetii dense.

România Liberă România Liberă,
Abu Dhabi: Toate zborurile au fost suspendate din cauza cetii dense.

Toate zborurile cu destinatia si cu plecare din Abu Dhabi au fost suspendate joi dimineata din cauza cetii dense, a anuntat compania aeriana nationala din Emiratele Arabe Unite, Etihad, informaza Mediafax. Toate zborurile cu destinatia Abu Dhabi au fost redirectionate spre alte aeroporturi din regiune, precizeaza compania intr-un comunicat. Ceata densa acopera regiunea Abu Dhabi, iar operatiunile vor fi reluate cand vor permite conditiile meteorologice, a adaugat compania nationala din . continuă pe România Liberă

UPDATE. Doua PORTURI de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii dense.

Cele douaporturi, Constanta Nord si Constanta Sud Agigea au fost inchise atat traficului fluvial, cat si traficului maritim, anunta Centrul Infotrafic. ---- Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in .

Doua PORTURI au fost inchise TRAFICULUI FLUVIAL din cauza cetii dense.

Doua porturi de la Marea Neagra au fost inchise, luni dimineata, din cauza cetii dense, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. Este vorba despre porturile Constanta Nord si Constanta Sud Agigea, iar masura a fost luata numai pentru traficul fluvial. In aceste doua porturi, traficul maritim ramane, in continuare, deschis.

Zeci de brasoveni nu pot sa iasa la pensie, din cauza unor adeverinte emise gresit

Zeci de brasoveni nu pot iesi la pensie din cauza unor adeverinte de la vechile fabrici si uzine din judet care au fost emise gresit. Pentru unii oameni, principala problema ar fi ca trebuie sa bata sute de.

Liga 1: Corona Brasov, penalizata cu patru puncte din cauza datoriilor

Comisia de Disciplina a FRF a hotarat, joi, sa depuncteze una din formatiile din Liga 1, Corona Brasov ramanand fara patru puncte din cauza unei datorii.

O jurnalista a demisionat in direct, din cauza situatiei din Ucraina

Liz Wahl, o prezentatoare a postului de televiziune Russia Today, finantat Moscova, si-a dat demisia in direct din cauza razboiului rece dintre Rusia si Ucraina. Femeia si-a argumentat decizia spunand ca nu.

Aprovizionarea Europei cu gaze nu a suferit din cauza Ucrainei

Furnizarea si tranzitul gazelor rusesti catre statele europene nu au avut de suferit din cauza situatiei tensionate din Ucraina, ne-a declarat, ieri, un purtator de cuvant al comisarului european pentru energie, Gunther Oettinger.

Pretul aurului in crestere cu 2% din cauza crizei ucrainene

Pretul aurului a crescut astazi cu 2% din cauza crizei din Ucraina, care a determinat investitorii sa in active considerate sigure, potrivit bursei de la New York.

Pretul aurului este in crestere cu 2% din cauza crizei din Ucraina

Pretul aurului a crescut luni cu 2% din cauza escaladarii crizei din Ucraina care determina investitorii sa se refugieze in active considerate sigure, transmite Mediafax. Contractele pentru aurul cu livrare in.

Cine a ramas in lupta pentru presedintia FRF dupa ce Gica Popescu a fost scos din cursa.

Principalul favorit la alegerile pentru presedintia FRF, Gica Popescu, a fost scos din cursa, marti, cand a fost condamnat la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, in dosarul transferurilor. Mircea Sandu, actualul presedinte, a anuntat ca nu va mai candida pentru un nou mandat la functia pe care o ocupa din 1990, informeaza Agerpres. Astfel, cinci candidati, Vasile Avram, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas si Sorin Raducanu, au ramas lupta. La Adunarea .

Copilul de doi ani disparut din fata casei sale in Caras-Severin a murit din cauza hipotermiei

Copilul de doi ani disparut, sambata, din fata casei sale din comuna Ocna de Fier, judetul Caras-Severin si care luni a fost gasit decedat pe un deal a murit din cauza hipotermiei. Medicii legisti au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2056 seconds )