Libnet.ro
UNICEF

13:45

Accident grav in Clisura Dunarii, cinci persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Clisura Dunarii, cinci persoane au ajuns la spital

Un accident grav a avut s-a petrecut sambata seara in Clisura Dunarii. Doua autoturisme s-au lovit frontal, iar in urma impactului cinci persoane au fost ranite. continuă pe Adevărul

Accident grav in Clisura Dunarii. Traficul rutier este blocat pe DN57 Orsova Moldova Veche

Un accident grav a avut s-a petrecut sambata seara in Clisura Dunarii. Doua autoturisme s-au lovit frontal, iar in urma impactului cinci persoane au fost ranite.

Accident grav pe DN 71. Opt persoane au ajuns la spital dupa ciocnirea a trei autoturisme

Opt persoane au ajuns la spital dupa ce au fost implicate intr-un accident rutier produs pe DN 71, in dreptul localitatii dambovitene Cazaci. Potrivit Politiei, este vorba de o neacordare de prioritate. in eveniment au fost implicate trei masini.

Accident grav in Constanta: Cinci persoane au fost ranite (VIDEO)

Un accident grav a avut loc in judetul Constanta, dupa ce o masina s-a lovit de un TIR. Cinci persoane, printre care un copil de 2 ani, au fost ranite, potrivit Stirilorprotv. La fata locului au.

Accident grav in Dolj: Trei persoane au fost ranite, dupa ce un autoturism a fost lovit in plin de un TIR

Trei persoane au fost ranite, vineri seara, in urma impactului dintre un autoturism si un TIR, pe Drumul National 6, in localitatea Cosoveni, judetul Dolj, pentru salvarea uneia dintre victime fiind.

Accident GRAV in Dambovita: 8 VICTIME

Grav accident rutier, joi, pe DN71 Bucuresti si Targoviste, in localitatea damboviteana Ilfoveni. Opt persoane au ajuns la spital, dupa ce un sofer nu a acordat prioritate. 'Un.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident pe soseaua de centura Alba-Iulia

Cinci persoane au fost ranite in urma impactului dintre doua autoturisme, pe soseaua de centura a municipiului Alba Iulia, potrivit Mediafax. Politistii au stabilit ca unul dintre soferi nu a acordat prioritate.

O retea de pedofilie a fost destructurata la Sankt Petersburg. Cinci persoane au abuzat sexual minori timp de ani de zile

O retea de pedofilie a fost destructurata la Sankt Petersburg, unde politia a arestat cinci persoane cu legaturi intr-un orfelinat si acuzate ca au abuzat sexual minori timp de ani de zile, au anuntat.

Accident grav la Mehedinti. Sase victime, printre care doi copii, au ajuns de urgenta la spital

Sase persoane, printre care doi copii, au ajuns la spital in urma unui accident rutier petrecut, vineri, pe DN 56B, in localitatea Hinova, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru.

VIDEO Accident grav, langa Buzau, soldat cu moartea unei tinere si ranirea fiicei sale de sapte ani

Mama si fiica, implicate intr-un grav accident rutier, din care numai copilul a scapat cu viata. Soferita de 35 de ani a pierdut controlul volanului intr-o curba usoara si a nimerit intr-un copac. Locul este marcat cu o troita si cateva cruci, dovada ca a luat multe vieti pana acum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )