Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav la iesirea din Drobeta Turnu Severin. Mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav la iesirea din Drobeta Turnu Severin. Mai multe victime

Un accident deosebit de grav a avut loc sambata seara la iesirea din Drobetu Turnu Severin din cauza unui autotren care a lovit un autoturism n care se aflau patru persoane. Potrivit IPJ Mehedinti,. continuă pe Antena3

Targul Universitatilor de la Drobeta Turnu Severin are loc timp de doua zile

Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala organizeaza joi si vineri, 12-13 aprilie 2018, Targul Universitatilor la Drobeta Turnu Severin, sub titlul Consilierea in cariera evolutia elevilor de la liceu catre universitate si/sau catre piata muncii, la Severin Shopping Center, Drobeta Turnu Severin.

Accident grav pe soseaua europeana 70, la iesire din Turnu Severin

Accident grav, sambata seara, pe DE 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin din cauza unui autotren care a lovit din spate un autoturism in care se aflau patru persoane.

Proiectil neexplodat, ridicat de pe o strada din Turnu Severin

Joi dupa-amiaza, echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Drobeta al judetului Mehedinti a intervenit, pentru asanarea unui element de munitie ramas neexplodat din timpul conflictelor armate, pe strada Alunului din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera severineni

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Drobeta Turnu Severin au depistat o persoana care transporta 460 de pachete cu tigari de contrabanda, in valoare de peste 5. 500 de lei, care urmau sa fie comercializate ilegal in Drobeta-Turnu Severin.

Concert de muzica bizantina in Saptamana Luminata

Ca in fiecare an, corul Kinonia al Episcopiei Severinului si Strehaiei a sustinut in Saptamana Luminata un concert de muzica bizantina si corala in Drobeta Turnu Severin.

Salaj: Accident GRAV cu sapte victime! Interventie de ULTIMA ORA a autoritatilor

Un accident grav a avut loc in Salaj sambata, in urma incidentului sapte persoane - trei adulti si patru copii -fiind ranite, Accidnetul a fost provocat de o soferita in localitatea Bobota, a informat.

Accident grav in judetul Dambovita. Victimele sunt o femeie de 34 de ani si copilul sau

O femeie de 34 de ani, din Arges, aflata la volanul unei masini, a fost grav ranitaintr-un accident rutier cumplit din cauza vitezei prea mari. Aceasta a pierdut controlul masinii si a intrat intr-un gard.

Accident grav in Suceava!Un om a murit, iar alti patru au fost raniti

O persoana a decedat, iar alte patru au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata la Scheia, in care au fost implicate un tir si trei autoturisme, a informat purtatorul de cuvant al.

Ministerul Educatiei ataca dur Universitatea din Bucuresti: Dezvolta programe mai degraba ca sa creeze norme pentru profesori, decat pentru a raspunde cerintelor pietei muncii

Universitatile care au criticat masurile guvernelor PSD in domeniul educatiei primesc din septembrie mai putini bani de la stat pentru licenta. Detalii AICI) intre acestea se numara si Universitatea din.

Cazinoul din Constanta, printre cele mai periclitate sapte monumente din Europa

Pana in luna noiembrie, procesul de conservare a cladirii Cazinoului va fi incheiat Cazinoul din Constanta a fost inclus pe lista celor mai periclitate sapte situri de patrimoniu din Europa, ca urmare a unui proces international de selectie. Includerea in programul 7 Most Endangered a venit la nominalizarea Asociatiei ARCHe si reprezinta o oportunitate deosebita pentru aceasta cladire istorica. Astfel, ea a fost recunoscuta ca o valoare pentru intreaga Europa. in urmatoarele luni, experti din partea Europa Nostra, principala organizatie de patrimoniu din Europa, si Institutului Bancii Europene de Investitii vor vizita Cazinoul si se vor intalni cu decidentii-cheie. Ulterior, echipele pluridisciplinare vor oferi recomandari tehnice, vor identifica alte posibile surse de finantare si vor mobiliza sprijin pentru salvarea monumentului. Pana la finalul anului, specialistii vor formula un plan fezabil de actiuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2845 seconds )