Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident GRAV intr-o localitate din Braila: Un autocar cu 50 de persoane s-a RASTURNAT. Vezi bilantul victimelor

România Liberă România Liberă,
Accident GRAV intr-o localitate din Braila: Un autocar cu 50 de persoane s-a RASTURNAT. Vezi bilantul victimelor

Mai multe persoane au fost ranite, dupa ce un autocar s-a rasturnat, miercuri, in localitatea Baldovinesti, din Braila. continuă pe România Liberă

Accident grav in Bistrita. Fiul a murit, tatal se zbate pe un pat de spital

ACCIDENT GRAV petrecut miercuri dimineata pe drumul national 15A, pe raza localitatii Herina, judetul Bistrita-Nasaud, victimele fiindun tata si fiul sau! Tanarul a murit, iar barbatul se zbate.

Accident grav de munca in Preparatia Coroiesti: un salvator miner a fost ingropat in carbunii incinsi

Un accident grav s-a petrecut marti seara, in Preparatia Coroiesti din Valea Jiului. Un angajat al exploatarii miniere a suferit arsuri pe aproape jumatate din suprafata corpului, dupa ce o movila de carbune si steril s-a surpat peste el.

Craiova: O fata in varsta de 17 ani, data disparuta in urma cu doua saptamani, a fost gasita cu gatul taiat intr-un parc din oras

O adolescenta din Craiova, data disparuta in urma cu doua saptamani, a fost gasita moarta intr-un parc din oras, informeaza libertatea. ro. Fata, in varsta de 17 ani, a fost gasita cu gatul taiat.

UPDATE Un autocar cu 38 de turisti s-a rasturnat in apropiere de Braila. Trei oameni au murit, 20 au fost grav raniti

Un autocar ucrainean s-a rasturnat pe soseaua Braila - Galati, intr-o curba din satul Baldovinesti. Accidentul a avut urmari deosebit de grave, fiind implicate aproximativ 40 de persoane, majoritatea ranite, dintre care 16 grav. Un adult si un copil au murit.

O butelie a EXPLODAT intr-o localitate prahoveana: Un copil si parintii sai, raniti GRAV

Un copil de sapte ani si parintii sai au fost raniti, in noaptea spre marti spre miercuri, dupa ce o butelie a explodat in casa lor din localitatea prahoveana Alunis.

Doi morti si cinci raniti grav intr-un grav accident rutier in Afumati

Grav accident rutier la iesirea din Afumati. Doua persoane au murit, iar mai multe persoane sunt grav ranite, printre care si doi copii, dupa ce un autoturism a intrat intr-un camion, pe DN2, la iesirea din.

Motociclist ranit grav intr-un accident produs din cauza denivelarilor din asfalt

Un motociclist a fost ranit grav in urma unui accident produs din cauza denivelarilor de pe Drumul National 67, din zona Polovragi.

Accident oribil pe un drum din Satu Mare. Sase oameni au murit pe loc

Un accident grav s-a produs in aceasta dimineata pe un drum din Satu Mare. Sase tineri au murit pe loc cand masina in care se aflau a intrat intr-un pod de beton. Din impact autoturismul a.

Accident grav in Suceava: Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Zece persoane, intre care doi copii, au fost ranite, luni seara, in urma unui accident produs pe DN 17A, intre localitatile sucevene Dornesti si Siret, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si s-a .

Fostul director al Antichitatilor siriene, decapitat de Statul Islamic intr-o piata din Palmira, in fata a zeci de persoane

Fostul director al Antichitatilor din orasul antic Palmira, din centrul Siriei, a fost decapitat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, a anuntat miercuri seful acestui serviciu sirian si un ONG, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )