Libnet.ro
UNICEF

12:45

Accident grav provocat de un sofer de 72 de ani. Doua persoane au ajuns la spital

Adevărul Adevărul,
Accident grav provocat de un sofer de 72 de ani. Doua persoane au ajuns la spital

Doi batrani au ajuns in stare grava la spital, marti, 28 martie, dupa ce autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu o autoutilitara. continuă pe Adevărul

Accident grav provocat de un tanar baut si fara permis pe un drum de munte: un copil de trei ani a fost victima

Un copil de trei ani a fost adus in stare grava la spital, dupa ce a fost ranit intr-un accident rutier petrecut pe drumul spre satul Batrana, izolat in Muntii Poiana Rusca. Cel care a provocat accidentul este un tanar de 29 de ani, care a urcat baut la volan si fara a avea permis.

VIDEO. Un sofer roman a fost retinut, dupa ce TIR-ul pe care il conducea a fost implicat intr-un accident, in nordul Italiei. Doua persoane au murit, sase au fost ranite

Doua persoane au murit, alte sase au fost ranite, pe o autostrada din nordul Italiei, dupa ce un TIR condus de un roman, care era incarcat cu peste, s-a rasturnat.

Doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar in Olanda

Autoritatile olandeze au anuntat luni dupa-amiaza ca doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident feroviar. Accidentul s-a petrecut dupa ce masina acestora a fost zdrobita la o trecere de nivel cu calea ferata din apropiere de localitatea Harlingen, situata in provincia nordica Frizia, transmite BBC.

Accident grav in Capitala: O femeie a murit dupa ce taxiul in care se afla a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera (VIDEO)

Accident grav in marti dimineata in Bucuresti. Un taximetrist a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un parapet pe soseaua Pipera, informeaza B1 TV. Pasagera, in varsta de 37.

Doua persoane au ajuns la spital, dupa ce o autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva, pe o strada din Ploiesti

Doua persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, luni dimineata, pe o strada din municipiul Ploiesti. Astfel, o autoutilitara care transporta muncitori a fost lovita de o locomotiva, dupa ce soferul autovehiculului nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferata.

Cel putin doua persoane au murit in Olanda, dupa ce un tren a ciocnit un microbuz ce transporta elevi

Cel putin doua persoane au decedat luni in urma coliziunii unui tren cu un vehicul la trecere de cale ferata din zona orasului Harlingen din regiunea olandeza Friesland, a anuntat politia. Oamenii legii au precizat ca nu este explis ca mai multe persoane sa fi decedat in urma accidentului, potrivit NL Times.

Un microbuz a fost lovit de tren la Ploiesti: Doua persoane au fost ranite grav(VIDEO)

Doi oameni au fost grav raniti, dupa ce un microbuz a fost lovit de tren la Ploiesti. Sapte persoane erau in masina, muncitori care lucrau la una dintre rafinariile din oras si mergeau spre serviciu,.

Doua persoane suspectate ca ar fi avut legatura cu atacul din Londra vor ramane in custodia Politiei britanice

Autoritatile britanice au anuntat ca doi indivizi au ramas in custodia politiei sub suspiciunea ca ar avea legatura cu atacul terorist comis saptamana trecuta la Londra, dupa ce un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat duminica la Birmingham.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )