Libnet.ro
UNICEF

22:45

Accident grav, sambata seara, pe DN 1. Un om a murit

Antena3 Antena3,
Accident grav, sambata seara, pe DN 1. Un om a murit

Un accident grav a avut loc pe DN1, in localitatea Poiana Tapului. Un barbat in varsta de 40 de ani, care traversa neregulamentar, a fost acrosat de o dubita cu numere de Brasov, care se deplasa pe. continuă pe Antena3

Accident grav la Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, vineri, in urma unui accident de circulatie care a avut loc vineri intr-un sens giratoriu din municipiul Targu-Jiu. Potrivit IPJ Gorj, politistii din cadrul Politiei Municipiului Targu-Jiu au fost sesizati de un participant la traficul rutier despre faptul ca pe strada Unirii s-a produs un accident rutier cu victime.

Accident grav in judetul Sibiu. Cinci victime

In aceasta dimineata, a avut loc un accident cu posibil cinci victime, la intersectia DN1 cu DJ 106, spre Cisnadie. Potrivit primelor informatii primite de la IPJ Sibiu, cauza accidentului a fost neacordarea de.

Cinci persoane au fost ranite intr-un accident grav pe DN 6

Un accident grav s-a produs, vineri seara, in sectorul Balota al drumului national DN 6, fiind ranite cinci persoane, dintre care doua foarte grav, a declarat, pentru AGERPRES, prim-adjunctul comandantului ISU Mehedinti, Florentin Dragomir.

Un cutremur a avut loc vineri dimineata, in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 2,8 pe Richter a avut loc, vineri dimineata, in judetul Vrancea, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP). Seismul s-a produs la ora 00.

UPDATE. Accident grav pe DN17 in judetul Bistrita-Nasaud. O persoana a murit

Traficul rutier a fost oprit aproximativ o ora pe DN17 Bistrita Dej este oprit intre localitatile Podirei si Sieu-Magherus, la kilometrul 42, din cauza unui eveniment rutier in care au fost implicate doua autovehicule. O persoana a murit.

Accident grav, cu un mort si doi raniti la Patulele

Un barbat in varsta de 53 de ani si-a pierdut viata, iar un tanar de 28 de ani a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgente din Drobeta Turnu Severin, in urma unui cumplit accident de circulatie petrecut joi seara pe raza judetului Mehedinti.

UPDATE. Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul a fost oprit mai bine de o ora

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav.

Accident grav pe soseaua de centura a Brasovului. Traficul este oprit

Un accident in lant s-a produs, miercuri dimineata, pe soseaua de centura a municipiului Brasov, informeaza Centrul Infotrafic al politiei Romane. Patru autoturisme au fost avariate grav.

Accident grav pe DN65 Slatina-Pitesti

Traficul rutier este ingreunat pe raza localitatii Optasi, pe DN 65, din cauza unui accident rutier. Cauza probabila este o depasire neregulamentara si neadaptarea vitezei la conditiile de trafic.

UPDATE. Circulatia DN1 Turda Cluj-Napoca, oprita doua ore din cauza unui accident grav

Traficul rutier este oprit pe DN1 Turda Cluj-Napoca a fost oprit aproape doua ore pe raza localitatii Feleacu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate doua autovehicule.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )