Libnet.ro
UNICEF

20:45

Accident pe DN 2, in Ilfov: Patru persoane ranite, dupa o coliziune intre un TIR si doua masini. Un barbat va fi preluat de un elicopter SMURD

Hotnews Hotnews,
 Accident pe DN 2, in Ilfov: Patru persoane ranite, dupa o coliziune intre un TIR si doua masini. Un barbat va fi preluat de un elicopter SMURD

Patru persoane au fost ranite, vineri, dupa ce un TIR si doua masini s-au ciocnit, pe Drumul National 2, intre localitatile Sindrilita si Lilieci, judetul Ilfov, fara ca vreo victima sa fi ramas incarcerata, relateaza News. ro. Un barbat de 40 de ani a suferit leziuni la nivelul capului si va fi preluat de la locul accidentului de un elicopter SMURD care-l va transporta la Spitalul Floreasca din Capitala. continuă pe Hotnews

Accident cumplit in Constanta! O ambulanta s-a izbit de un taxi. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, joi, dupa ce o ambulanta aflata in misiune a intrat intr-un taximetru, intre victime fiind doctorul si asistenta de pe autoutilitara. Pasagera din taximetru a.

VIDEO Constanta: O ambulanta in misiune s-a ciocnit cu un taxi, patru persoane sunt ranite / Pasagera din taxi este in coma

Patru persoane au fost ranite joi, in municipiul Constanta, in urma unui accident rutier in care au fost implicate o ambulanta si un taximetru, fiind raniti atat medicul si asistenta medicala, dar si soferul si pasagera din taxi. Ambulanta se afla in misiune si transporta la spital un pacient cu insuficienta respiratorie, potrivit news. ro.

Bilant ISU in Bucuresti la ora 21.30 - doua persoane ranite, 119 copaci doborati de vant, 69 de masini avariate

Doua persoane au fost ranite, iar echipele ISU au intervenit in cazul a 119 copaci doborati de vantul puternic care a afectat marti Capitala, conform bilantului ISU de la ora 21. 30, potrivit news. ro. Cele doua persoane ranite au fost transportate la spital.

Bucurestiul, dupa furtuna: Doua persoane ranite, 81 de masini avariate. Un copac a cazut peste un spital

Capitala a fost, marti, sub cod galben de ploi si vijelii . Potrivit ultimului bilant ISU, doua persoane au fost ranite, peste 150 de copaci au fost doborati de vant in Bucuresti si Ilfov, iar 81 de masini au fost avariate. Un copac a cazut pe o.

Bilant ISU in Bucuresti actualizat - doua persoane ranite, 128 de copaci doborati de vant, 72 de masini avariate

Doua persoane au fost ranite, iar echipele ISU au intervenit in cazul a 128 de copaci doborati de vantul puternic care a afectat marti Capitala, conform celui mai recent bilant ISU, potrivit news. ro. La Spitalului Alexandru Obregia, unde un copac se sprijina pe o aripa a cladirii, opt pacienti din patru saloane au fost transferati preventiv.

Doua persoane ranite, 146 de copaci doborati de vant, 80 de masini avariate, in urma vantului puternic

Doua persoane au fost ranite, iar echipele ISU au intervenit in cazul a 146 de copaci doborati de vantul puternic care a afectat Capitala pana miercuri la ora 3:00, conform celui mai recent bilant ISU.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )