Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident maritim grav in Filipine. 17 persoane au murit

Antena3 Antena3,
Accident maritim grav in Filipine. 17 persoane au murit

Un accident maritim extrem de grav a avut loc in Filipine. Cel putin 17 persoane au murit, iar 573 au fost salvate in urma accidentului, anunta Paza de Coasta, citata de AFP. Feribotul Thomas Aquinas, care. continuă pe Antena3

ACCIDENT maritim in Filipine: Aproape 600 de oameni au fost salvati.

Cel putin 17 persoane au murit, iar 573 au fost salvate in urma accidentului maritim produs in Filipine, anunta Paza de Coasta, citata de AFP. Feribotul Thomas Aquinas, care transporta 692 de persoane, s-a scufundat in largul Portului Cebu, dupa coliziunea cu o nava cargo, Sulpicio Express 7, relateaza Mediafax. Stire in curs de actualizare.

Aproape 600 de persoane au fost salvate dupa ce un feribot s-a scufundat in Filipine: Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, iar 573 au fost salvate dupa ce un feribot s-a scufundat, in largul Insulelor Filipine. Feribotul Thomas Aquinas, cu 692 de persoane la bord, s-a scufundat in largul Portului Ce.

ACCIDENT rutier TERIBIL: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav ranit.

Patru persoane, intre care trei copii de 10 luni, 13 ani si 16 ani, au murit, in timp ce un alt copil de 13 ani a fost grav ranit, dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de persoane care se aflau in fata unei locuinte, in Bacau, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc pe drumul judetean din localitatea Nastaseni, dupa ce soferul unei masini, un barbat de 39 de ani, a derapat pe pietrisul de pe carosabil din cauza vitezei .

VIDEO Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de persoane au fost ranite.

Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de raniti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )