Libnet.ro
UNICEF

00:07

ACCIDENT rutier TERIBIL: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav ranit.

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT rutier TERIBIL: Trei copii au murit, iar un altul a fost grav ranit.

Patru persoane, intre care trei copii de 10 luni, 13 ani si 16 ani, au murit, in timp ce un alt copil de 13 ani a fost grav ranit, dupa ce un barbat a intrat cu masina intr-un grup de persoane care se aflau in fata unei locuinte, in Bacau, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul a avut loc pe drumul judetean din localitatea Nastaseni, dupa ce soferul unei masini, un barbat de 39 de ani, a derapat pe pietrisul de pe carosabil din cauza vitezei . continuă pe România Liberă

Un roman a murit intr-un accident rutier petrecut in Croatia

Un turist roman a murit, marti, intr-un accident rutier petrecut in centrul Croatiei. Barbatul de 71 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina in coliziune cu un alt autoturism condus de un croat. Ambii soferi.

Un angajat al Companiei de Apa Oltenia a MURIT iar altul la spital dupa ce s-au intoxicat cu gaz.

Un angajat al Companiei de Apa Oltenia a murit, iar altul a fost transportat la spital, miercuri, dupa ce s-au intoxicat cu gaz, in timp ce lucrau la un canal, in Craiova, primele cercetari indicand ca acestia nu au respectat normele de protectie in munca, potrivit Mediafax. O echipa formata din trei muncitori de la Compania de Apa Oltenia au inceput sa lucreze, miercuri, la un canal din municipiul Craiova. Astfel, primului muncitor care a intrat in canal i s-a facut rau, dupa el intrand un .

Bacau: Cadavrul unui barbat mort intr-un accident rutier, uitat de politisti in interiorul masinii

Incident incredibil in Bacau. Dupa un accident rutier, politistii au uitat intr-una din masinile implicate cadavrul unui barbat. Acesta a fost descoperit, dupa mai multe ore, de lucratorii de la Tractari, in.

Ambulanta implicata intr-un accident rutier: O persoana a fost ranita

O ambulanta care transporta doi pacienti a fost implicata intr-un accident rutier la intersectia Tabaci cu 1 Mai. n urma accidentului, o persoana a fost ranita.

Accident rutier cu doi raniti, pe DN 2 E 85, la iesire din Buzau

Duminica, in jurul orei 20. 30, pe DN2 E85, la iesire din municipiul Buzau, s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea a doua persoane.

Inconstienta provoaca tragedii. Beat si fara permis, a ranit trei copii

Un sofer fara permis si in stare de ebrietate a accidentat doi copii de trei si noua ani, pe o strada din Calarasi. Soferul a fugit de la locul accidentului. Un al treilea copil de sase ani, care se afla.

Calarasi: Trei copii, accidentati de un barbat aflat in stare de ebrietate si care nu detine permis de conducere

O masina condusa de un barbat fara permis si aflat in stare de ebrietate a accidentat, luni, doi copii de trei si noua ani ce se aflau pe o strada din Calarasi. Un al treilea copil, de sase ani, care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )