Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Adevărul Adevărul,
Accident Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politisti care vor sa afle cum s-a produs tragedia. S-au donat peste 200 de litri de sange pentru raniti

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Aproape 500 de romani au donat sange pentru ranitii ]n tragicul accident din Muntenegru. Victimele sunt vizitate de politistii care vor sa afle cum s-a produs tragedia

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Victimele tragediei, consiliate gratuit.

Cele 29 de victime ramase in viata in urma accidentului din Muntenegru vor primi consiliere psihologica gratuita, printr-un program realizat de Colegiul Medicilor si reteaua privata de sanatate Medlife, se arata intr-un comunicat remis redactiei. Citeste si ACCIDENT MUNTENEGRU. Fosta directoare de liceu si un expert al Garzii Financiare Programul vizeaza doua etape: asistenta psihologica de specialitate a pacientilor raniti pe durata internarii, la sediul celor patru spitale unde acestia au .

Accident Muntenegru. Aproape 500 de romani au donat sange pentru raniti. Victimele sunt vizitate de politistii care vor sa afle cum s-a produs tragedia

Ancheta continua in cazul accidentului din Muntenegru in care au murit 18 persoane. Doi procurori si 12 ofiteri din cadrul Politiei Romane colaboreaza cu omologii lor din Muntenegru pentru a deslusi cauzele accidentului. Potrivit presei din Muntenegru, autoritatile au gasit, ieri, cutia neagra a autocarului. in tara, aproape 500 de romani au donat miercuri sange la Institutul National de Trasfuzie Sanguina din Bucuresti.

ACCIDENT Muntenegru. Repatrierea ranitilor, in etape. Unde vor fi internate victimele.

Luni seara, autoritatile romane au reusit sa stabileasca identitatea uneia din cele doua victime care nu fusese identificata, iar marti dimineata, cele doua aeronave vor transporta, in etape, ranitii la Bucuresti, arata un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, remis redactiei. Accidentul din Muntenegru. Victimele tragediei, aduse marti in Romania. Autoritatile instituie zi de doliu national De asemenea, celula de criza a MAE mai precizeaza ca echipa mixta trimisa de autoritatile .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania

UPDATE 14:00- Operatiunea de salvare a ranitilor din Muntenegru merge conform planului. Primul avion cu romanii raniti in Muntenegru are motoarele pornite la aceasta ora. La bord, se afla pacientii aflati in.

ACCIDENT MUNTENEGRU. A doua aeronava militara cu raniti a sosit la Otopeni.

A doua dintre aeronavele Fortelor Aeriene care asigura transportul cetatenilor romani implicati in accidentul din Muntenegru a ajuns, in jurul orei 20. 50, la Baza 90 Otopeni, aceasta transportand ultimii 18 pacienti, informeaza Mediafax. In avionul Hercules, care a preluat cel de-al doilea grup de raniti de la Podgorica, sunt 18 pacienti, care vor fi de asemenea internati la spitalele Floreasca, Universitar, Elias si Bagdasar-Arseni. La Baza 90 sunt pregatite pentru a prelua ranitii cinci .

ACCIDENT MUNTENEGRU. Arafat: Peste 25 de medici si asistente vor supraveghea ranitii.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, luni, ca persoanele ranite in accidentul din Muntenegru care vor fi aduse in tara, marti, cu doua avioane militare, vor fi supravegheate de peste 25 de medici si asistente, aeronavele fiind asteptate la Podgorica in jurul orei 9. 00, informeaza Mediafax. Secretarul de stat a mai spus ca cele doua avioane apartin Fortelor Aeriene Romane, fiind vorba de un avion mare Hercules, si unul mai mic, Sparatan, ambele echipate cu .

ACCIDENT iN MUNTENEGRU. IMAGINI cu primii raniti care vor pleca spre Romania. Avionul va transporta 12 pacienti

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, primul avion militar va porni spre Romania avand la bord un numar de 12 pacienti. UPDATE: Secretarul de Stat, Raed Arafat, a declarat corespondentului Antena 3, Sonia Simionov,.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Unde se poate DONA sange pentru victimele din Muntenegru.

Persoanele care vor sa doneze sange pentru victimele accidentului din Muntenegru pot merge, incepand de miercuri dimineata, la Institutul National de Hematologie, transmite Mediafax. Cetatenii care doresc sa doneze sange pentru persoanele ranite in urma accidentului din Muntenegru sunt invitate incepand de maine dimineata la Institutul National de Hematologie, strada Constantin Caracas nr. 2 - 8, Sector 1, Bucuresti, se arata intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii. Politistii .

ACCIDENT Muntenegru. Patru dintre persoanele decedate sunt din Curtea de Arges.

Patru dintre persoanele decedate in accidentul din Muntenegru sunt din Curtea de Arges, a precizat primarul localitatii, conform Mediafax. Astfel, un fost consilier local, Nicolae Dervis, o profesoara pensionara, sotul acesteia si tatal unui fost consilier judetean au fost victimele din Curtea de Arges care au murit in accident. Initial, s-a anuntat ca si sotia fostului consilier a murit, insa autoritatile au infirmat, marti, acest zvon. Citeste si Accidentul din Muntenegru. Victimele .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )