Libnet.ro
UNICEF

14:15

Accident rutier pe A2, pe sensul catre Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident rutier pe A2, pe sensul catre Bucuresti: Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accuident rutier produs pe A2, pe sensul spre Bucuresti. in coliziune au fost implicate trei autoturisme, citeaza Agerpres. Potrivit Centrului Infotrafic. continuă pe B1

Accident rutier pe A2. Trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite, duminica seara, intr-un accident rutier produs pe A2, pe sensul spre Bucuresti. In coliziune au fost implicate trei autoturisme, citeaza Agerpres. Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, din cauza accidentului circulatia auto pe sensul catre Capitala al Autostrazii Bucuresti - Constanta se desfasoara ingreunat in zona kilometrului 18. Este afectata banda numarul 2, traficul rutier desfasurandu- se pe cea de urgenta si pe prima .

Rusia: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier

Grav accident rutier in Rusia: Un camion s-a ciocnit de un autobuz care transporta copii, cauzand moartea a 12 persoane. Douasprezce persoane au murit, iar 16 au fost ranite, anunta Ministerul rus pentru.

UPDATE Patru romani si un algerian au murit intr-un accident rutier in Franta. Masina lor a fost lovita de un camion

Patru cetateni romani si un algerian au murit intr-un accident rutier produs sambata dimineata in vestul Frantei, in apropierea orasului Bordeaux, anunta autoritatile franceze, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc in jurul orei 5. 00, ora Romaniei) in localitatea Teich departamentul Gironde). Anterior, surse citate de presa franceza anuntau moartea a cinci cetateni romani in accident.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde

Cinci romani au decedat, sambata dimineata, in Franta, fiind implicati intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul tarii. Potrivit France Presse, in accident au fost implicate un autoturism.

Franta: Cinci romani au murit intr-un accident rutier in regiunea Gironde. MAE confirma decesul celor cinci cetateni

UPDATE 12:39 Ministerul Afacerilor Externe a confirmat moartea celor cinci romani, implicati intr-un accident rutier produs sambata in Franta, precizand ca Ambasada Romaniei la Paris este in contact cu.

Franta: Cinci romani un murit intr-un accident rutier

Cinci barbati romani au murit, astazi de dimineata, in regiunea Gironde sud-vestul Frantei), in urma unui accident rutier intre un autoturism si un camion de mare tonaj, conform surselor de presa franceze.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: masina victimelor s-a izbit de un camion

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii s-a izbit de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Cinci romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Patru romani au murit intr-un accident rutier in Franta: un camion s-a izbit de masina victimelor

Patru romani au murit, sambata, intr-un accident rutier produs in apropiere de localitatea Teich, situata la sud-vest de orasul Bordeaux din Franta. Masina in care calatoreau romanii a fost lovita de un camion.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier din Franta

Cinci barbati de nationalitate romana au murit sambata dimineata intr-un accident rutier in regiunea Gironde din sud-vestul Frantei, in care au fost implicate un autoturism si un camion de mare tonaj, rela.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )