Libnet.ro
UNICEF

06:15

Accident rutier socant in Vrancea: Trei persoane au fost ranite grav, dupa ce o masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe camp

Antena3 Antena3,
Accident rutier socant in Vrancea: Trei persoane au fost ranite grav, dupa ce o masina a intrat intr-un cap de pod si s-a rasturnat pe camp

Trei persoane au fost au fost grav ranite, sambata seara, intr-un accident de circulatie pe DN 2D la Bolotesti, dupa ce soferul unui autoturism nu a adaptat viteza intr-o curba si a intrat intr-un cap de. continuă pe Antena3

Accident in lant pe DN1. Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, miercuri, in timpul unui accident care s-a petrecut la intersectia DN1 Centura de Vest a Ploiestiului) si drumul judetean care duce spre Buda.

Plan rosu de interventie in Timis! Un tanar a murit si 12 persoane au fost ranite in urma unui accident

A fost activat planul rosu de interventie in Timis in urma unui accident grav in urma caruia au fost ranite 12 persoane. O masina a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autobuz. In urma.

O femeie de 76 de ani a ajuns la spital in urma unui accident rutier in Alexandria

Un accident rutier s-a petrecut joi, 14 martie, in jurul orei 10. 00, in Alexandria, in care au fost implicate trei masini. Din primele date, o singura persoana ar fi ranita.

O soferita a provocat un grav accident rutier pe fondul vitezei excesive. Patru persoane au fost ranite

O tanara de 19 ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a pierdut controlul volanului intr-o curba, a derapat si a lovit cu masina pe care o conducea un autovehicul parcat pe un podet.

Accident provocat de o soferita grabita

Doua persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de o alta masina condusa de o soferita. Accidentul a avut loc la intersectia DN2 E85 cu DC 111.

Vrancea: Zece persoane sunt cercetate pentru infractiuni de camata, santaj si prostitutie

Zece persoane, audiate in cursul zilei de marti, au fost retinute pentru 24 de ore, fiind cercetate pentru infractiuni de camata, santaj si prostitutie, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )