Libnet.ro
UNICEF

14:30

O femeie de 76 de ani a ajuns la spital in urma unui accident rutier in Alexandria

Adevărul Adevărul,
O femeie de 76 de ani a ajuns la spital in urma unui accident rutier in Alexandria

Un accident rutier s-a petrecut joi, 14 martie, in jurul orei 10. 00, in Alexandria, in care au fost implicate trei masini. Din primele date, o singura persoana ar fi ranita. continuă pe Adevărul

Doua persoane ranite, in urma unui accident feroviar

Doua persoane au ajuns la spita, cu rani usoare, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de o locomotiva. Accidentul feroviar a avut loc, luni, in Pucioasa. Cauza probabila a producerii accidentului a fost neacordarea de prioritate la trecerea la nivel cu calea ferata.

Plan rosu de interventie in Timis! Un tanar a murit si 12 persoane au fost ranite in urma unui accident

A fost activat planul rosu de interventie in Timis in urma unui accident grav in urma caruia au fost ranite 12 persoane. O masina a patruns pe contrasens si a lovit frontal un autobuz. In urma.

Incident la statia de metrou Unirii: Barbat ranit de un tanar, in urma unui schimb de replici

Un barbat in varsta de 46 de ani a ajuns la spital marti seara, cu o rana la umar, dupa ce a fost agrest de un tanar, la statia de metrou Unirii, in urma unui schimb de replici.

Accident dramatic in Galati. Patru tineri au fost raniti de o soferita de 19 ani

Patru tineri au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati in urma unui accident rutier provocat de o soferita de 19 ani, in comuna Munteni, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul.

Un pompier abia iesit din tura s-a intors din drum ca sa acorde ajutor victimelor unui accident inaintea sosirii echipajului de descarcerare

Un accident grav a avut loc duminica dimineata in comuna argeseana Lunca Corbului, pe DN 65 Pitestiul-Slatina. Un tir si un autoturism s-au ciocnit frontal. Autoturismul a fost aruncat in santul de beton de pe marginea drumului national, iar pasagerii masinii au ramas incarcerati minute in sir.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )