Libnet.ro
UNICEF

16:15

Accident teribil in judetul Iasi. Trei oameni au murit

Antena3 Antena3,
Accident teribil in judetul Iasi. Trei oameni au murit

Accident teribil in judetul Iasi in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata si alte cateva sunt ranite. Cumplitul accident a avut loc la iesire din localitatea ieseana Letcani, spre Podu. continuă pe Antena3

VIDEO Accident cumplit pe E 85. Trei oameni au murit si mai multe masini au fost distruse dupa un impact extrem de violent

Mai multe autospeciale si elicopterul SMURD au intervenit marti dimineata pe drumul european E85, dupa un impact violent intre patru autoturisme care circulau cu viteza.

Doliu in lumea politica din Romania! S-a stins din viata in TRAGICUL accident din judetul Iasi

Emanuel Mitric, consilier local PMP in cadrul Consiliului Local Radauti, s-a stins din viata in accidentul care a avut loc marti dupa amiaza in localitatea Sarca, din judetul Iasi, la 28 de ani. Din.

Plan rosu de interventie in judetul Iasi. Un autocar cu 14 persoane si un microbuz cu 10 pasageri, implicate intr-un accident

Autoritatile iesene intervin la un accident grav ce a avut loc in dupa-amiaza zilei de marti, 10 iulie, in apropiere de localitatea Targu Frumos.

Accident TERIBIL pe A1: Printre VICTIME se afla si un COPIL! Informatii de ultim moment

Un accident teribila a avut loc sambata, pe Autostrada, in Sibiu, dupa ce soferul autoturismului taxi in care se aflau cinci persoane a pierdut controlul volanului si a intrat in parapeti. Cinci persoane,.

Accident teribil in Capitala: patru victime

Accident grav petrecut duminica dimineata, in Capitala, pe soseaua Fundeni. Doua masini care circulau cu viteza au derapat din cauza carosbilului umed, s-au ciocnit si au ricosat pe sensul opus. in.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Edu.ro anunta liceul la care ai fost REPARTIZAT in judetul IASI

IASI REPARTIZARE LICEE 2018 prima faza de ADMITERE edu. ro. Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor clasei a VIII-a are loc azi si lista unde ai fost.

REZULTATE ADMITERE in LICEU 2018. Edu.ro iti spune unde ai fost REPARTIZAT in judetul IASI

IASI REPARTIZARE LICEE 2018 prima faza de ADMITERE edu. ro. Ministerul Educatiei face publice rezultatele repartizarii computerizate pentru admiterea la liceu in 2018. Rezultatele vor fi afisate pe.

Barbati stalciti in bataie dupa ce au prins la furat trei copii de etnie roma. Trei oameni au ajuns la spital dupa un conflict extrem de violent

Trei barbati din comuna bihoreana Borod au ajuns la spital dupa ce au fost implicati intr-o altercatie extrem de violenta generata de familiile a trei adolescenti de etnie roma prinsi la furat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )