Libnet.ro
UNICEF

21:15

Aceasta este cea mai utila unealta pentru PC-ul tau! Nu stiai ca poti face asta cu Daemon Tools

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai utila unealta pentru PC-ul tau! Nu stiai ca poti face asta cu Daemon Tools

Daca nu vrei niste reclame agresive, trebuie sa ai grija cum faci download Daemon Tools in varianta gratuita, scrie publicatia playtech. roin ultimii ani, a devenit din ce in ce mai usor sa interactionezi cu. continuă pe Antena3

Cine este cea mai bine platita ACTRITA din lume

Jennifer Lawrence este cea mai bine platita actrita din lume pentru al doilea an consecutiv, potrivit clasamentului publicat marti de revista Forbes.

Noul Tesla Model S P100D este cea mai rapida masina disponibila pe piata

Cei de la Tesla nu au avut niciodata probleme in a atrage clienti, dar cu noul Tesla Model S P100D au depasit orice asteptari in materie de peformanta. De-a lungul anilor, am asociat conceptul de cea mai rapida masina din lume cu niste preturi absurd de generoase, de nivelul milioanelor de dolari. Partea interesanta este [].

Romanii din diaspora despre declaratiile lui Victor Ponta: Cea mai mare jignire care li se poate aduce celor care au stat 8 ore la coada, li s-au inchis portile sectiilor de vot in nas sau au fost batuti de politiile straine chemate la ordinele ambasadel

FADERE Federatia asociatiilor de romani din Europa) condamna vehement declaratiile fostului premier Victor Ponta, care a sustinut ca celebrele cozi din diaspora de la alegerile prezidentiale din anul 2014 au fost formate nu din cauza ca nu au fost asigurate suficiente sectii de votare, ci din cauza ca romanii s-au asezat de 3,4 ori la coada ca sa se vada la televizor. Este cea mai mare jignire care li se poate aduce romanilor din diaspora care in 2014 dupa ce au parcurs sute de kilometri, au stat la cozi chiar 8 ore si unii dintre ei nu au mai apucat sa voteze, arata FADERE, intr-un comunicat.

Cea mai buna mancare de vita cu ardei

Pentru ca nu multi dintre noi au rabdare in bucatarie, retetele simple si rapide sunt cele mai potrivite. Si daca sunt simple si rapide nu inseamna ca nu sunt guastoase. Cea mai buna dovada este aceasta reteta de cea mai bunp mancare de vita cu ardei.

Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si capsuni

Deci prajitura aceasta este imbinarea perfecta intre doua delicii, ciocolata si fructe dulci-acrisoare, dupa care suntem indragostiti. Cum sa faci cea mai gustoasa prajitura cu ciocolata si sapsuni? Nimic mai simplu!.

Cea mai buna prajitura cu piersici

Ne rasfatam cu ce a mai ramas din aceasta vara si din ofertele aromate ale ei, si pregatim cea mai buna prajitura cu piersici, un deliciu pe gustul oricui.

O reteta simpla pentru cea mai delicioasa prajitura cu branza dulce

Prajitura cu branza dulce este o amintire a copilariei pentru multi dintre noi si, uneori, pentru a ne face o bucurie, ne dorim sa regasim acel gust grozav.

Topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei

Aproape 50 de orase si municipii din Romania au pierdut peste 20% din locuitori in perioada 1990 -2012, arata o statistica anexata de Guvern unui proiect de lege privind reclasificarea localitatilor din Romania. Pe primul loc in topul localitatilor cu cea mai dramatica scadere a populatiei este Brasovul cu peste 76 de mii de locuitori in minus, urmat la o distanta considerabila de Resita, a carei populatie a scazut cu circa 30 de mii. Lista este completata de Medias -23 de mii), Hunedoara -22 de mii), Petrosani, Cugir, Turnu Magurele, Sighisoara si Vulcan.

Primaria cu WC infect in mijlocul curtii. Reactia edilului, ales PSD: Eu recunosc ca este cea mai urata primarie

Angajatii Primariei din comuna mehedinteana Prunisor sunt nevoiti sa-si faca nevoile fiziologice intr-o hazna din spatele institutiei, extrem de murdara si fara strop de apa.

Primaria cu WC infect in mijlocul curtii. Reactia edilului: Eu recunosc ca este cea mai urata primarie

Angajatii Primariei din comuna mehedinteana Prunisor sunt nevoiti sa-si faca nevoile fiziologice intr-o hazna din spatele institutiei, extrem de murdara si fara strop de apa.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )