Libnet.ro
UNICEF

20:00

Acest video iti arata cat de fascinanta este inima ta cand bate

Playtech Playtech,
Acest video iti arata cat de fascinanta este inima ta cand bate

Cu siguranta te-ai intrebat macar ce se intampla in inima ta atunci cand bate. Se pare ca cineva s-a gandit la aceasta dilema si a hotarat sa o rezolve. Cercetatorii au reusit sa realizeze o simulare impresionanta care prezinta miscarile inimii umane. in acest video, puteti vedea cum se inchid si se deschid valvele inimii, [] Acest video iti arata cat de fascinanta este inima ta cand bate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Trailerul noului film James Bond iti arata cat de bogat poate fi un spion american [ VIDEO]

Un lucru e clar: daca Bond Spectre este, intr-adevar ultimul dans al lui Sam Mendes cu 007, e posibil sa il lase falit. Nu de alta, dar fiecare scena din al 24-lea film al seriei abunda de lux. Desigur, nu vor lipsi elementele la care se asteapta fanii francizei: masini, urmariri, cascadorii, drama, probleme cu [] Trailerul noului film James Bond iti arata cat de bogat poate fi un spion american [ VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Desenele copilariei tale sunt mult mai destepte decat par. Acest video iti explica de ce

Un scurt videoclip ne prezinta stiinta umorului din spateleunora dintre cele mai amuzante desene animate. Wile E. Coyote estelovit de o nicovala si lui Yosemite Sam ii explodeaza o bomba in fata dupa ce apasa clapa gresita a unuipian. Toate aceste scene au facut deliciul a milioane de copii. Dar v-ati intrebat oare de ce [] Desenele copilariei tale sunt mult mai destepte decat par. Acest video iti explica de ce Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O fosila descoperita de oamenii de stiinta iti arata ca serpii au avut patru picioare

Care este diferenta dintre un sarpe si o soparla? Daca raspunsul tau ar fi picioarele, te inseli, iar oamenii de stiinta o pot confirma. A fost descoperita fosila unui sarpe, care se pare ca a avut patru picioare functionale, potrivit unui studiu publicat in revista Science. Descoperirea sa nu a fost una tocmai inedita si [] O fosila descoperita de oamenii de stiinta iti arata ca serpii au avut patru picioare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ca sa te sperie un pic, Google Maps iti arata pe unde ai fost

Printr-o noua functie inovatoareintitulata Your Timeline, Google Maps iti arata traseele tale din ultimii ani. Daca la un moment dat a mai existat o farama de speranta in faptul ca Google nu iti monitorizeaza fiecare pas si fiecare aventura offline sau online, gigantul din Mountain View s-a decis sa o spulbere printr-o noua functie. Ati [] Ca sa te sperie un pic, Google Maps iti arata pe unde ai fost Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )