Libnet.ro
UNICEF

05:15

ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

România Liberă România Liberă,
ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

In scrisoare se face amintire la proiectul de ordonanta de urgenta privind migratia, timp de doua saptamani, a alesilor locali fara a-si pierde mandatul. Conform surselor guvernamentale, Guvernul Ponta va adopta aceasta OUG in sedinta de guvern de joi. continuă pe România Liberă

ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

VIDEO ACL, avertisment asupra fraudarii alegerilor prezidentiale din toamna

In scrisoare se face amintire la proiectul de ordonanta de urgenta privind migratia, timp de doua saptamani, a alesilor locali fara a-si pierde mandatul.

Basescu: OUG privind organizarea alegerilor prezidentiale este neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu i-a cerut, miercuri seara, Avocatului Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta care modifica legea de organizare a alegerilor prezidentiale. Seful statului atrage atentia ca OUG 45/2014 este neconstitutionala si afecteaza procesul electoral.

Elena Udrea s-a aratat convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie, la alegerile din toamna

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a declarat, duminica seara, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie la alegerile prezidentiale din acest an, adaugand ca a auzit femei si barbati.

Statele Unite : Politistii atrag atentia asupra infractionalitatii in crestere in orasul New York.

Un sindicat al politistilor de la New York a criticat marti extrem de dur atitudinea primarului democrat Bill de Blasio fata de infractionalitate, avertizand ca securitatea celui mai mare oras american se degradeaza. , a declarat Ed Mullins, presedintele sidicatului Sergeants Benevolent Association SBA), recomandand Partidului Democrat sa aleaga alt oras pentru a-si organiza Conventia dinaintea alegerilor prezidentiale din 2016.

Cati bani aloca Guvernul pentru organizarea alegerilor prezidentiale

Executivul a alocat, in sedinta de marti, 192,4 milioane lei pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor pentru Presedintele Romaniei, care vor avea loc in noiembrie 2014, cu 40 milioane lei mai mult decat in 2009, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Am facut o gluma proasta cu popcornul, am regretat imediat. / Nu e obligatoriu ca viitorul premier sa fie din PSD. Trebuie sa fie pro-european, pro-atlantist

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, luni, de ce a ales sa manance popcorn in turul intai al alegerilor prezidentiale, asa cum a declarat recent, el precizand ca exprimarea a constituit o gluma proasta, pe care a regretat-o imediat. A fost o gluma proasta pe care am facut-o si am regretat-o imediat, apropo de exprimarea cu popcorn-ul, a spus Ponta la RTV, potrivit Mediafax.

NATO nu recunoaste alegerile prezidentiale din Abhazia

NATO nu recunoaste alegerile prezidentiale anticipate organizate ieri in regiunea separatista Abhazia, din Georgia, a declarat astazi Anders Fogh Rasmussen, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, preluat de Agentia de Stiri din Kuweit KUNA).

Ministerul de externe roman nu recunoaste alegerile prezidentiale din regiunea separatista georgiana Abhazia

Ministerul Afacerilor Externe nu recunoaste asa-zisele alegeri prezidentiale organizate pe 24 august in regiunea separatista Abhazia din Georgia si considera scrutinul drept ilegal si nerelevat din punct de vedere politic si juridic.

Peste 500 de morti, in lupte pentru controlul asupra unui aeroport militar din nordul Siriei

Peste 500 de soldati sirieni si insurgenti islamisti din gruparea Statul Islamic SI) au fost ucisi incepand de marti in luptele de la aeroportul militar Tabqa, din provincia de nord Raqa, cucerit duminica de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )