Libnet.ro
UNICEF

21:45

De ce acordul de la Geneva privind Ucraina este o victorie tactica pentru Rusia

Adevărul Adevărul,
De ce acordul de la Geneva privind Ucraina este o victorie tactica pentru Rusia

In pofida unui acord semnat la Geneva intre principalele parti implicate in conflictul din Ucraina, situatia ramane aproape neschimbata. Mai mult, Rusia este cea care a obtinut o victorie, cel putin una tactica, dupa semnarea documentului, scrie analistul Joerg Forbrig pentru CNN. continuă pe Adevărul

CNN: De ce acordul de la Geneva privind Ucraina este o victorie tactica pentru Rusia

In pofida unui acord semnat la Geneva intre principalele parti implicate in conflictul din Ucraina, situatia ramane aproape neschimbata. Mai mult chiar, Rusia este cea care a obtinut o victorie, cel putin tactica, dupa semnarea documentului, scrie analistul Joerg Forbrig pentru postul CNN.

Secretarul de stat american cere aplicarea imediata a acordului de la Geneva privind Ucraina

SUA cere respectarea totala si imediata a acordului de la Geneva privind Ucraina, a transmis, vineri, telefonic, secretarul de stat american John Kerry omologului sau rus. in timpul convorbirii telefonice cu .

Criza din Ucraina: Rusia critica atitudinea SUA dupa acordul de la Geneva: Amenintarea cu noi sanctiuni este total inacceptabila/ SUA ameninta din nou Rusia cu sanctiuni

Rusia si-a exprimat vineri dezamagirea fata de modul in care Statele Unite au evaluat acordul international pentru detensionarea crizei din Ucraina, convenit joi la Geneva, afirmand ca amenintarea privind impunerea unor noi sanctiuni impotriva Moscovei de catre Washington este total inacceptabila. UPDATE: Casa Alba a avertizat, vineri, Rusia ca se va confrunta cu sanctiuni mai dure daca nu respecta acordul de la Geneva sau daca ia masuri pentru trimiterea de forte ruse in estul Ucrainei, transmite Reuters.

Berlinul apreciaza acordul privind Ucraina, dar crede ca mai urmeaza multi alti pasi importanti de facut

Acordul de la Geneva privind detensionarea crizei ucrainene este un prim pas important, insa mai sunt multi altii de facut, crede ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier. Acesta este un prim.

Criza din Ucraina. Barack Obama: Nu avem nicio certitudine ca se va respecta acordul de la Geneva. Vom pregati noi sanctiuni

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama a declarat, joi, nu are nicio certitudine ca acordul de la Geneva privind Ucraina va permite o detensionare a crizei la fata locului si a avertizat ca, in caz de impas, SUA si Europa vor impune noi sanctiuni Moscovei. Acestea vor fi pregatite impreuna cu premierul britanic David Cameron, dupa cum au convenit cei doi lideri intr-o discutie telefonica.

Lavrov: Am ajuns la un acord privind Ucraina. Kerry: Trebuie sa vedem actiuni, nu vorbe

Ministrul de Externe al Rusiei a declarat, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa incheierea discutiilor de la Geneva privind criza ucraineana, ca s-a ajuns la un acord pentru detensionarea situatiei. Lavrov sustine ca cei patru participanti, Ucraina, Rusia, UE si SUA, au fost de acord ca grupurile ilegale sa fie dezarmate.

Acord la Geneva privind detensionarea crizei din Ucraina: Gruparile armate vor fi dezarmate, cladirile ocupate ilegal trebuie eliberate

Ministerul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a anuntat joi la Geneva un acord cu Statele Unite, Uniunea Europeana si Ucraina privind etapele pentru detensionarea crizei ucrainene, scrie AFP.

SUA asteapta aplicarea imediata a acordului privind Ucraina, in caz contrar avertizeaza cu sanctiuni

Statele Unite cer aplicarea imediata a acordului de la Geneva, indemnand Rusia sa se asigure ca militiile proruse din Ucraina depun armele si parasesc institutiile ocupate. SUAavertizeaza Moscova cu.

SUA asteapta aplicarea imediata a Acordului privind Ucraina: Am stabilit principii, cuvinte pe hartie. Dar asteptam actiuni

Statele Unite cer aplicarea imediata a acordului de la Geneva, indemnand Rusia sa se asigure ca militiile proruse din Ucraina depun armele si parasesc institutiile ocupate, avertizand Moscova cu noi sanctiuni.

ING: Cresterea economica exceptionala - de 5%- estimata de presedintele Basescu nu este imposibila insa pentru moment este greu de acceptat

Moneda nationala a fost tranzactionata cu o tendinta usoara de apreciere, oarecum in linie cu avansurile burselor europene. Aceasta a inchis ziua la 4,4670/EUR dupa ce s-a apropiat de 4,48/EUR si aprecierea lina a continuat si joi dimineata. Avand in vedere ca aceasta este ultima zi lucratoare pentru multi participanti la piata importanti, nu ne asteptam sa asistam la miscari sensibile de la nivelul curent si continuam sa preferam o tendinta usoara de apreciere, se arata intr-un document al ING transmis joi. In alta nota, mai scriu economistii bancii citate, presedintele Romaniei a declarat ca se asteapta la o crestere economica de 5% pentru anul acesta, o diferenta foarte mare fata de prognoza medie a analistilor de 2,6% si chiar fata de prognoza noastra relativ optimista de 2,9% careia i-am asociat un risc de surpriza pozitiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )