Libnet.ro
UNICEF

09:15

ACT SCANDALOS: Marea Britanie a indreptat o racheta nucleara spre SUA

B1 B1,
ACT SCANDALOS: Marea Britanie a indreptat o racheta nucleara spre SUA

Guvernul britanic a fost acuzat duminica ca ar fi ascuns existenta unui test cu racheta nucleara care a esuat in 2016, exact cu cateva saptamani inainte de un vot decisiv in. continuă pe B1

SOC! Marea Britanie a indreptat o RACHETA NUCLEARA spre SUA!

Guvernul britanic a fost acuzat duminica ca ar fi ascuns existenta unui test cu racheta nucleara care a esuat in 2016, exact cu cateva saptamani inainte de un vot decisiv in.

O racheta nucleara lansata de Marea Britanie s-a indreptat spre SUA. Theresa May a ascuns incidentul sub pres

O racheta nucleara, ce-i drept nearmata, s-a indreptat din greseala spre Statele Unite, in cursul unui test militar al de Armatei Britanice in iunie 2016 .

Londra este acuzata ca a ascuns un test cu racheta nucleara ratat

Guvernul britanic a fost acuzat duminica de faptul ca a ascuns existenta unui test cu racheta nucleara ratat in 2016, cu numai cateva saptamani inainte de un vot decisiv in parlament privind reinnoirea programului Trident, relateaza AFP.

Guvernul britanic, acuzat ca a ascuns un test cu racheta nucleara ratat

Guvernul britanic este acuzat in legatura cu faptul ca a ascuns existenta unui test cu racheta nucleara ratat in 2016, cu cateva saptamani inainte de un vot decisiv in parlament privind reinnoirea programului, informeaza AFP.

Mai multe organizatii media din Marea Britanie, obligate sa corecteze articole despre musulmani, dupa reclamatii depuse de o singura persoana la Ipso

Mai multe organizatii media din Marea Britanie au fost obligate sa corecteze si sa retraga articole despre musulmani, dupa plangeri formulate la Ipso autoritatea de reglementare a presei scrise britanice - de un secretar general adjunct in Consiliul Musulman, informeaza The Guardian.

Premierul Marii Britanii, Theresa May: Dupa Brexit, Marea Britanie trebuie sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber

Marea Britanie se afla intr-un plic proces de schimbare post-Brexit, a declarat premierul Theresa May. Statul insular trebuie sa-si contureze noul rol pe scena internationala si sa devina o campioana a globalizarii si a comertului liber.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )