Libnet.ro
UNICEF

20:30

Actorii germani din Timisoara se muta temporar in Capitala

România Liberă România Liberă,
 Actorii germani din Timisoara se muta temporar in Capitala

Teatrul German de Stat Timisoara sustine o microstagiune de patru zile la Bucuresti, in cadrul careia vor fi prezentate cateva dintre cele mai reprezentative spectacole ale sale:. continuă pe România Liberă

O avocata din Timisoara a fost prinsa in timp ce lua mita 12 mii de lei

O avocata din Timisoara a fost prinsa, luni, de procurorii DNA in timp ce primea 12. 000 de lei de la un barbat caruia ii promisese ca va rezolva, impreuna cu judecatorii, mai multe dosare aflate pe rolul.

Avocata din Timisoara, prinsa in flagrant in timp ce lua 12.000 de lei mita

O avocata din Timisoara a fost prinsa, luni, de procurorii DNA in timp ce primea 12. 000 de lei de la un barbat caruia ii promisese ca va rezolva, impreuna cu judecatorii, mai multe dosare aflate pe rolul .

O batrana de 73 de ani a predat politiei un portofel cu 3.500 de lei gasit la o benzinarie din Timisoara

O femeie de 73 de ani a gasit, luni, intr-o benzinarie din Timisoara, un portmoneu in care erau acte si 3. 500 de lei. Batrana l-a predatimediat politistilor.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, distinsa cu titlul de Doctor Honoris Causa de catre Universitatea de Vest din Timisoara

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom, a primit, vineri, distinctia de Doctor Honoris Causa Beneficiorum Publicorum, acordata de catre Universitatea de Vest din Timisoara, la initiativa Facultatii de Economie si.

Teatrul German din Timisoara, in vizita la Bucuresti

Teatrul German de Stat Timisoara sustine o microstagiune de patru zile la Bucuresti, in cadrul careia vor fi prezentate cateva dintre cele mai reprezentative spectacole ale sale.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )