Libnet.ro
UNICEF

17:30

Actorul Radu Beligan era cetatean de onoare al judetului Vrancea: Dorinta lui era sa moara pe scena, acolo unde a trait o viata

Adevărul Adevărul,
Actorul Radu Beligan era cetatean de onoare al judetului Vrancea: Dorinta lui era sa moara pe scena, acolo unde a trait o viata

In luna ianuarie a anului 2014, autoritatile din Vrancea i-au conferit marelui actor titlul de cetatean de onoare. continuă pe Adevărul

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Odata cu el, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc. Va fi inmormantat sambata, 23 iulie, iar o piateta din Bucuresti ii va purta numele

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani. Corpul neinsufletit al maestrului Radu Beligan va fi expus sambata, 23 iulie 2016, intre orele 10-13, pentru un ultim omagiu, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale.

Actorul Radu Beligan a murit

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias. Radu Beligan avea o bogata activitate in teatru, film, televiziune si radio. A fost director al Teatrului de.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit. Reactii: Odata cu disparitia lui, dispare o minunata poveste a teatrului romanesc

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani.

Actorul Radu Beligan a murit la Spitalul Elias (VIDEO)

Doliu in lumea artistica romanesca. Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la ora 13. 00, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator, transmite.

VIDEO. Actorul Radu Beligan a murit

Actorul Radu Beligan, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, la varsta de 97 de ani.

Crezul actorului Radu Beligan: M-am nascut odata cu Romania cea mare si sunt legat ombilical de ea. il rog fierbinte pe Dumnezeu sa aiba grija de Romania

Actorul Radu Beligan a devenit pe 30 martie 2012 cetatean de onoare al municipiului Bacau, in acelasi timp cu Paul Grigoriu si Diana Lupescu. Actorul, in varsta de 97 de ani, a murit astazi la Bucuresti. Teatrul de Vara din Bacau ii poarta numele. indragitul actor, mentionat in Cartea Recordurilor, s-a nascut in comuna bacauana Filipesti in 1918.

Secretul ultimului interviu al maestrului Radu Beligan. Ce a dezvaluit Mihai Gadea

Ultimul interviu acordat de actorul Radu Beligan, care a decedat miercuri, a fost in urma cu trei ani, Antenei 3. Mihai Gadea a dezvaluit ca se intampla in august 2013. Atunci, m.

Confesiunile lui Radu Beligan la Vaslui: Daca viata e o calatorie scurta, trebuie sa-ncercam s-o facem la clasa intai

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, 20 iulie, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator. Marele actor a fost prezent ultima data la Vaslui in 2012, cand a primit din partea municipalitatii vasluiene o placheta omagiala.

Revista presei: Radu Beligan a murit; jurnalist rus, asasinat; al doilea caz de Zika in Romania

Actorul Radu Beligan a murit la varsta de 97 de ani, un jurnalist rusfost asasinat in centrul Kievului, a fost confirmat al doile caz de Zika in Romania acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Pentru ca suntem constienti ca nu va putem oferi inca) toate informatiile de care aveti nevoie, dar pentru [].

Idolul din sport al regretatului Radu Beligan: Am constatat ca poate intra pe teren aproape la comanda. M-a impresionat cand a plans ca un baietel!

Actorul Radu Beligan, in varsta de 97 de ani, a murit, miercuri, la Spitalul Elias, in urma unui stop cardio-respirator. Longevivul artist a fost totodata si un mare iubitor de sport.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2744 seconds )