Libnet.ro
UNICEF

19:00

Actorul Wayne Rogers, cunoscut pentru rolul din M.A.S.H, a decedat

România Liberă România Liberă,
Actorul Wayne Rogers, cunoscut pentru rolul din M.A.S.H, a decedat

Actorul american de film si televiziune Wayne Rogers, cunoscut pe plan international dupa ce a jucat in serialul TV M. , a decedat joi seara, la 82 de ani. continuă pe România Liberă

Actorul american Wayne Rogers, cunoscut pentru rolul in serialul M.A.S.H., a murit. Avea 82 de ani

Actorul american de film si televiziune Wayne Rogers, cunoscut pe plan international mai ales dupa interpretarea rolului unui chirurg militar in serialul TV M. , a murit joi seara, la varsta de 82 de ani, informeaza NBC News.

VIDEO ARHIVA Actorul american Wayne Rogers, cunoscut pentru serialul M.A.S.H., a murit la varsta de 82 de ani

Actorul american de film si televiziune Wayne Rogers, cunoscut mai ales pentru rolul unui chirurg militar din serialul tv M. , a murit joi seara, la varsta de 82 de ani, anunta Mediafax, citand NBCNews.

Zece persoane, inclusiv membri ai clanului interlop Duduianu, retinute pentru furturi din tiruri si autoturisme prin motoda zburatorii

Zece persoane, printre care si membri ai clanului interlop Duduianu, au fost retinute luni seara pentru furturi din tiruri si autoturisme, in urma perchezitiilor din Bucuresti si alte patru judete, scrie Mediafax citand un comunicat al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Ilfov.

Cele zece persoane retinute pentru furturi din autotrenuri, prezentate instantei pentru arestare

Cele zece persoane suspectate de furturi din autotrenuri si autoturisme, dar si de talharii, retinute de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, urmeaza sa fie prezentate, marti, cu propunere de arestare preventiva, judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Ilfov.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )