Libnet.ro
UNICEF

14:15

Actrita Felicity Huffman a fost eliberata din inchisoare mai devreme

Adevărul Adevărul,
Actrita Felicity Huffman a fost eliberata din inchisoare mai devreme

Actrita americana Felicity Huffman a fost eliberata din inchisoare vineri dimineata, dupa ce a ispasit 11 zile din condamnarea de doua saptamani primita pentru acuzatie de inselatoriei cu privire la dobandirea de locuri la universitati americane de elita, scrie Variety. continuă pe Adevărul

Agenta rusa Maria Butina iese din inchisoare in SUA

Maria Butina, o cetateana rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul ca a incercat sa se infiltreze in mediile politice americane, a fost eliberata din inchisoare vineri, a anuntat Administratia penitenciara federala americana, relateaza AFP.

Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, iese din inchisoare, la sase luni dupa momentul in care a fost inchis. Dragnea a primit o zi de invoire, pe 5 noiembrie, sustin surse citate de Antena.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Liviu Dragnea crede ca a gasit solutia sa scape din inchisoare. Miscarea facuta astazi de fostul lider PSD

Liviu Dragnea face o noua incercare sa iasa din inchisoare. Iar marti, fostul presedinte al PSD a depus la Curtea Suprema unrecurs in casatie, prin care incearca sa obtina anularea condamnarii de 3 .

Agentul rus Maria Butina iese din inchisoare, in Statele Unite

Maria Butina, o cetateana rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul .

Firmele mici si mijlocii din Romania, mai multa valoare adaugata decat marile companii

Firmele mici si mijlocii IMM) insumate asigura mai multa valoare adaugata in economia Romaniei decat companiile mari, in sectorul non-financiar, dupa cum arata un studiu prezentat joi de Eurostat.

Din ce mai face bani Mirela Vaida. Prezentatoarea Acces Direct a facut totul public

Mirela Vaida este una din cele mai iubite prezentatoare de televiziune, dar si o artista deosebita. Povestea sa a uimit pe toata lumea inca de la primele aparitii. Aceasta a terminat Facultatea de Drept, mai apoi s-a dus spre ce a iubit, muzica si actoria, iar pe urma a ajuns sa fie moderatoarea emisiunii Acces .

Sute de civili impuscati, majoritatea in cap, de catre fortele de securitate. Zeci de generali au fost demisi din functii

Fortele de securitate ale guvernului irakian au impuscat 149 de civili in timpul unor proteste, pe majoritatea in cap sau in piept, se arata intr-un raport al unei comisii guvernamentale din Irak, consultat de.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )