Libnet.ro
UNICEF

12:00

Agenta rusa Maria Butina iese din inchisoare in SUA

Adevărul Adevărul,
Agenta rusa Maria Butina iese din inchisoare in SUA

Maria Butina, o cetateana rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul ca a incercat sa se infiltreze in mediile politice americane, a fost eliberata din inchisoare vineri, a anuntat Administratia penitenciara federala americana, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Agentul rus Maria Butina iese din inchisoare, in Statele Unite

Maria Butina, o cetateana rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul .

Agenta rusa Maria Butina a iesit din inchisoarea din Statele Unite

Maria Butina, o femeie rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul ca a incercat sa se infiltreze in mediile politice americane, a fost eliberata din inchisoare vineri, a anuntat Administratia penitenciara federala americana, relateaza AFP.

Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, iese din inchisoare, la sase luni dupa momentul in care a fost inchis. Dragnea a primit o zi de invoire, pe 5 noiembrie, sustin surse citate de Antena.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

UPDATE- Liviu Dragnea nu mai iese din inchisoare de ziua lui. Cererea a fost respinsa de conducerea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea nu va mai iesi din inchisoare pentru o zi, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initial, solicitarea pentru permisie fusese aprobata de o comisie a penitenciarului.

Liviu Dragnea crede ca a gasit solutia sa scape din inchisoare. Miscarea facuta astazi de fostul lider PSD

Liviu Dragnea face o noua incercare sa iasa din inchisoare. Iar marti, fostul presedinte al PSD a depus la Curtea Suprema unrecurs in casatie, prin care incearca sa obtina anularea condamnarii de 3 .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )