Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea iese din inchisoare in noiembrie. Pentru o zi

Fostul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, iese din inchisoare, la sase luni dupa momentul in care a fost inchis. Dragnea a primit o zi de invoire, pe 5 noiembrie, sustin surse citate de Antena. continuă pe Antena3

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi in luna noiembrie

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

Surse: Liviu Dragnea iese din inchisoare pentru o zi

Liviu Dragnea, fostul lider al PNL si al Camerei Deputatilor, a obtinut o zi de invoire din inchisoare pentru perioada urmatoare, mai exact pentru luna noiembrie.

UPDATE- Liviu Dragnea nu mai iese din inchisoare de ziua lui. Cererea a fost respinsa de conducerea Penitenciarului Rahova

Liviu Dragnea nu va mai iesi din inchisoare pentru o zi, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova a respins cererea sa de permisie, au precizat pentru Mediafax surse din Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). Initial, solicitarea pentru permisie fusese aprobata de o comisie a penitenciarului.

Agentul rus Maria Butina iese din inchisoare, in Statele Unite

Maria Butina, o cetateana rusa condamnata in Statele Unite dupa ce a fost gasita vinovata de faptul .

Liviu Dragnea crede ca a gasit solutia sa scape din inchisoare. Miscarea facuta astazi de fostul lider PSD

Liviu Dragnea face o noua incercare sa iasa din inchisoare. Iar marti, fostul presedinte al PSD a depus la Curtea Suprema unrecurs in casatie, prin care incearca sa obtina anularea condamnarii de 3 .

Liviu Dragnea mai face o incercare pentru a scapa de inchisoare: Fostul sef PSD a depus un recurs in casatie la Instanta Suprema(VIDEO)

Liviu Dragnea apeleaza la a doua cale extraordinara de atac pentru a incerca sa scape de condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul.

Rasturnare totala de situatie pentru Liviu Dragnea. Cererea de permisie de o zi i-a fost respinsa

Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare, ar putea sa se bucure de libertate pret de o zi. Ce va face fostul presedinte al PSD pentru asta si cum s-ar putea indeplini dorinta sa?Iata declaratiile fostei sale avocate! Update: Rasturnare de situatie in cazul lui Dragnea! Socoteala din targ nu s-a potrivit .

Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova

ACTUALIZARE - Chiar daca initial sursele din sistemul penitenciar spuneau ca Liviu Dragnea va iesi pentru o zi din inchisoare, conducerea penitenciarului Rahova a transmis ca directorul institutiei a respins cererea de eliberare a fostului presedinte al PSD. ----- Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a solicitat si a primit o zi de permisie din Penitenciarul Rahova, unde executa o pedeapsa de 3 ani si jumatate de inchisoare.

La loc comanda. Liviu Dragnea, refuzat de conducerea inchisorii Rahova. Permisia i-a fost anulata

Liviu Dragnea nu va beneficia de o zi de permisie, dupa ce conducerea Penitenciarului Rahova i-a respins cererea pentru o zi in libertatea. Fostul presedinte PSD executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare.

Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs la o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare? Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie Printre defecte, Liviu Dragnea are si calitati, iar pregnanta este ambitia. Fostul presedinte al PSD a depus .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )