Libnet.ro
UNICEF

07:30

Acum vreau sa ma izolez. Ce spune Simona Halep despre finala de la Roland Garros (VIDEO)

B1 B1,
Acum vreau sa ma izolez. Ce spune Simona Halep despre finala de la Roland Garros (VIDEO)

Simona Halep se afla in fata celei mai mari reusite a acarierei sale, castigarea porimul Grand Slam. Emotiile sunt pe masura, astfel ca Halep isi concentreaza toata atentia pe acest. continuă pe B1

Simona Halep in finala la Roland Garros

Pentru a doua oara in ultimii trei ani Simona Halep va evolua cu trofeul pe masa la Roland Garros, dupa ce in semifinala de joi a invins-o pe Karolina Pliskova din Cehia, cu 6-4, 3-6, 6-3. Meciul a fost live text aici.

ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM. Meci extrem de greu pentru Halep in ELINA SVITOLINA-SIMONA HALEP LIVE VIDEO STREAM

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Greseala de acum trei ani pe care Simona Halep nu vrea sa o mai faca la finala Roland Garros

Simona Halep a dezvaluit, vineri, ce face pana la ora finalei turneului de la Roland Garros, pe care o va juca maine, de la ora 16. 00, cu letona Jelena Ostapenko, potrivit Adevarul. ro. Acum trei.

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

Simona Halep va juca finala turneului de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul.

VIDEO Simona Halep, in finala de la Roland Garros (6-4, 3-6, 6-3 impotriva Karolinei Pliskova) - La un meci distanta de marele vis

Dupa trei ani de cautari si incercari, Simona Halep a ajuns din nou in finala de la Roland Garros, faza a competitiei unde a scapat de experienta Mariei Sharapova a pierdut ultimul act din 2014 impotriva ei), dar va da peste entuziasmul Jelenei Ostapenko Letonia - 47 WTA, 20 de ani). Meciul din semifinale impotriva Karolinei Pliskova a fost unul dur, de lupta, dovada stand cele doua racordaje rupte de cehoaica din cauza puterii loviturilor. A fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Simo, dupa un meci care a durat fix doua ore. Halep se afla la un meci distanta de marele vis - titlul de Grand Slam: daca acesta va veni, atunci Simona va deveni, de saptamana viitoare, noul numar unu din ierarhia WTA.

Simona Halep, inaintea finalei de la RG: Vreau sa ma izolez. Acum trei ani am avut prea multi oameni in jurul meu

Simona Halep a vorbit azi la Paris despre finala turneului de la Roland Garros, pe care o va juca maine, de la ora 16. 00, cu letona Jelena Ostapenko.

Simona Halep a dezvaluit ce va face inaintea finalei de la Roland Garros

Simona Halep a dezvaluit, vineri, ce face pana la ora finalei turneului de la Roland Garros, pe care o va juca maine, de la ora 16. 00, cu letona Jelena Ostapenko, potrivit Adevarul. ro. Acum trei.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO. Simona Halep, inainte de marea finala de la Roland Garros: Sunt mai buna si mai puternica din punct de vedere fizic

Simona Halep spune inaintea finalei editiei 2017 a French Open, pe care o va disputa sambata, ca este o jucatoare mult mai puternica din toate punctele de vedere decat atunci cand a pierdut.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )