Libnet.ro
UNICEF

05:45

Acuzatii grave lansate de primarul comunei prahovene care va intra in carantina: Nu a fost declansata nicio ancheta epidemiologica Din punctul meu de vedere nu se impunea aceasta masura

B1 B1,
Acuzatii grave lansate de primarul comunei prahovene care va intra in carantina: Nu a fost declansata nicio ancheta epidemiologica Din punctul meu de vedere nu se impunea aceasta masura

Primarul comunei Gornet din judetul Prahova, Negoitescu Nicolae, a declarat pentru B1 TV ca masura carantinarii localitatii nu ar fi trebuit luata, avand in vedere numarul mic de cazuri infectare in randul lo. continuă pe B1

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

UPDATE Prima localitate care intra in carantina dupa prelungirea starii de alerta in Romania

Satul Cartojani din judetul Giurgiu este prima localitate care intra in carantina de la prelungirea starii de alerta in Romania, dupa ce au fost confirmate cu coronavirus 32 de persoane, la o populatie de 3. 600 de locuitori, riscul epidemiologic fiind de o gravitate maxima, in circumstante de nerespectare a masurilor legale in vigoare, potrivit Prefecturii Giurgiu. Masura va fi luata pentru 14 zile, incepand de miercuri.

Acuzatii grave la adresa unei pisici: Sotia mea a ramas insarcinata din cauza ei!

Linistea din sanul unei familii s-a sfarsit din cauza unei pisici. Mai precis, capul familiei o acuza pefelinade sarcina neplanuita a partenerei sale de viata. Cuplul, care are deja un copil,.

Cozmin Gusa il umileste cumplit pe Marcel Pavel! Acuzatii grave la adresa acestuia! Reactia fulger a artistului

Infectat cu coronavirus, Marcel Pavel a traversat una dintre cele mai dificile perioade ale vietii lui. Artistul a trecut prin momente cumplite si a fost nevoit sa respire folosind aparatele de oxigen. Pe langa acest lucru, a mai fost nevoit sa suporte si energia negativa transmisa de oameni de la care nu s-ar fi asteptat niciodata.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )