Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen NU este o prioritate pentru viitoarea presedinta a UE, Lituania

Antena3 Antena3,
Aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen NU este o prioritate pentru viitoarea presedinta a UE, Lituania

Aderarea Romaniei si a Bulgariei la spatiul Schengen nu se afla printre prioritatile de pe agenda presedintiei lituaniene a Uniunii Europene, care va incepe pe 1 iulie, a declarat reprezentantul permanent al. continuă pe Antena3

Mircea Geoana va conduce comisia pentru aderarea Romaniei la Schengen. ...

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, marti, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotarare privind constituirea Comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, informeaza Mediafax. Proiectul de hotarare a fost vizat de Birourile Permanente reunite. Din Comisia speciala comuna vor face parte 19 membri propusi de catre grupurile politice parlamentare. Conducerea Comisiei va fi asigurata de catre senatorul Mircea Geoana - .

Presedintele Orange a fost mentinut in functie, desi este cercetat pentru escrocherie in grup organizat

Presedintele Orange, Stephane Richard, a fost mentinut luni in functie de consiliul de administratie al companiei, fiind sustinut de reprezentantii statul francez in pofida faptului ca este cercetat pentru.

Basescu, despre MCV si aderarea la spatiul Schengen: Cred ca vom obtine un rezultat bun in decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata ca spera la un rezultat bun la urmatoarea evaluare a Romaniei, in ceea ce priveste aderarea la spatiul Schengen si raportul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )