Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adevarul despre atentatele teroriste! De ce te numeri printre vinovati

Antena3 Antena3,
Adevarul despre atentatele teroriste! De ce te numeri printre vinovati

Un tata indurerat cere dreptate pentru fiica lui. Avea 23 de ani si a fost rapusa de gloante in timpul atacului de la 13 noiembrie 2015, din Paris. Bate cu pumnul in masa, isi sterge lacrimile si cauta. continuă pe Antena3

Atentatele teroriste sunt epidemice

Atentatele teroriste nu mai sunt o exceptie, ci tind sa devina o regula. Paris, Bruxelles, Nisa si lista va continua, cu siguranta. Explicatiile sunt multiple. Una dintre ele este ca aceste atentate sunt epidemice.

O alta realitate: atentatele teroriste, musulmanii si islamofobia. Ne temem si noi, noi suntem voi

Atentatul de la Nisa. Citesc si sper sufocant de casant ca titlul articolului de ziar nu reflecta un eveniment real, nu din nou, nu iarasi dogoarea aritmeticii morbide a consemnarii seci a suspendarii unor vieti, nu iarasi teroristi, nu iarasi musulmani, nu iarasi nesiguranta.

Adevarul despre originea geto-dacilor. Triburile razboinice, considerate barbare, care au locuit teritoriul Romaniei in Antichitate

Originele geto-dacilor sunt invaluite in mister, ca de altfel si cele ale tracilor. Cu toate acestea, de-a lungul timpului specialistii au emis o serie de teorii cu privire la formarea neamului trac si apoi a individualizarii geto-dacilor in cadrul acestui popor.

Adevarul despre executia secuiului Gheorghe Doja, la Timisoara. Nu a fost pus pe un tron incins!

Un inedit document, publicat de Maria Rosu, care detine unul din cele mai interesante bloguri de mediavistica din zona de Vest, asztrorege. blogspot. ro, pune intr-o alta lumina evenimentele care s-au desfasurat in urma cu 502 de ani.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )