Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adevarul Live, ora 14.00: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020.

Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale, la Adevarul Live de la ora 14.00

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 15.00. Ben Oni Ardelean, despre importanta Summit-ului PPE organizat sambata la Bucuresti

Deputatul Ben Oni Ardelean, vicepresedinte al PNL, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre importanta Summit-ului PPE care se va desfasura sambata, la Bucuresti, la acest eveniment urmand a lua cuvantul presedintele Klaus Iohannis si candidatul popularilor europeni pentru functia de sef al Comisiei Europene, Manfred Weber.

Nicusor Dan, la Adevarul Live, de la ora 15.00. Candideaza la Primaria Capitalei? Se intoarce in USR?

Intors temporar in USR pentru a ajuta Alianta 2020 sa se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare, Nicusor Dan va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre planurile sale politice. Cat de mult a contat semnatura sa ca Alianta USR-PLUS sa fie valida de Curtea Suprema? Va candida la Primaria Capitalei? Ia in calcul o revenire definitiva in USR? Cum vede colaborarea dintre Dan Barna si Dacian Ciolos?.

Adevarul Live, ora 15.00: 30 de ani. Cum am construit democratia dupa 1989? Filmele documentare la One World Romania

Andrei Rus si Vanina Vignal vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre filmele si evenimentele speciale din cadrul celei de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania. in acest an, tema principala a festivalului de filme documentare dedicate drepturilor omului, care va avea loc intre 15 si 24 martie in Bucuresti, o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989.

Cristian Busoi anunta ca se retrage de la sefia PNL Bucuresti

Cristian Busoi a anuntat, vineri, pe Facebook, ca va face un pas in spate de la sefia PNL Bucuresti si ca l-a delegat la conducerea filialei liberale pe prim-vicepresedintele organizatiei, Alexandru Nazare. Decizia vine in contextul candidaturii lui Busoi la alegerile europarlamentare, relateaza Mediafax.

Cristian Busoi i-a delegat lui Alexandru Nazare atributiile de presedinte al PNL Bucuresti

Cristian Busoi, care candideaza la alagerile europarlamentare, anunta ca i-a delegat lui Alexandru Nazare atributiile de presedinte al Organizatiei PNL Bucuresti.

Liderul PSD Maramures, despre lista PNL pentru europarlamentare: I. C. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!

Liderul PSD Maramures Gabriel Zetea afirma, referindu-se la lista PNL pentru europarlamentare, ca PNL, partidul istoric, isi da azi obstescul sfarsit, concluzia sa fiind: I. Bratianu azi sigur nu este fericit, oriunde s-ar afla!.

Mircea Badea, despre lista PNL pentru europarlamentare: Primul candidat de la liberali adevarat liberal este pe locul cinci

Mircea Badea a vorbit despre lista PNL pentru europarlamentarele din luna mai, acolo unde pe primele cinci locuri se afla, in ordine, Rares Bogdan, Siegfried Muresan, Mircea Hava, Vasile Blaga si Adina.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )