Libnet.ro
UNICEF

15:46

Adevarul Live, ora 15.00. Ben Oni Ardelean, despre importanta Summit-ului PPE organizat sambata la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00. Ben Oni Ardelean, despre importanta Summit-ului PPE organizat sambata la Bucuresti

Deputatul Ben Oni Ardelean, vicepresedinte al PNL, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre importanta Summit-ului PPE care se va desfasura sambata, la Bucuresti, la acest eveniment urmand a lua cuvantul presedintele Klaus Iohannis si candidatul popularilor europeni pentru functia de sef al Comisiei Europene, Manfred Weber. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, la Adevarul Live, de la ora 15.00. Candideaza la Primaria Capitalei? Se intoarce in USR?

Intors temporar in USR pentru a ajuta Alianta 2020 sa se inscrie in cursa pentru alegerile europarlamentare, Nicusor Dan va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre planurile sale politice. Cat de mult a contat semnatura sa ca Alianta USR-PLUS sa fie valida de Curtea Suprema? Va candida la Primaria Capitalei? Ia in calcul o revenire definitiva in USR? Cum vede colaborarea dintre Dan Barna si Dacian Ciolos?.

Adevarul Live, ora 14.00: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020.

Adevarul Live, ora 15.00: 30 de ani. Cum am construit democratia dupa 1989? Filmele documentare la One World Romania

Andrei Rus si Vanina Vignal vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre filmele si evenimentele speciale din cadrul celei de-a 12-a editie a Festivalului One World Romania. in acest an, tema principala a festivalului de filme documentare dedicate drepturilor omului, care va avea loc intre 15 si 24 martie in Bucuresti, o reprezinta cei 30 de ani trecuti de la Revolutia din 1989.

Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale, la Adevarul Live de la ora 14.00

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live de la ora 14.

Adevarul Live: Cristian Busoi, despre lista PNL pentru euroalegeri. Cum s-a ajuns la varianta cu Rares Bogdan cap de lista

Cristian Busoi, presedinte PNL Bucuresti si europarlamentar, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre lista PNL pentru euroalegeri, numarul de mandate pe care si-l propune formatiunea si cat de dispusi sunt liberalii sa colaboreze cu USR-PLUS pentru candidati comuni la localele din 2020.

Adevarul Live. Despre cele mai frecvente greseli in tratarea herniei inghinale

In multe dintre cazurile de hernie inghinala, dupa interventia chirurgicala apare durerea cronica. De ce se intampla acest lucru, cum poate fi prevenit acest risc si cum ne alegem chirurgul potrivit aflam de la col. dr. Florin Gavrilas, medic chirurg expert in tratarea herniilor, la Adevarul Live.

Protest Romania vrea autostrazi, initiat de omul de afaceri Stefan Mandachi: 17 firme isi intrerup activitatea la ora 15.00

Protestul Romania vrea autostrazi, pe care omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi l-a initiat la inceputul lunii martie, a adunat zeci de adepti din intreaga tara, nu doar din Moldova. Firme din toate domeniile, care au mii de angajati, au anuntat ca vineri, 15 martie, la ora 15. 00, pentru 15 minute intrerup activitatea. Din judetul Calarasi, 17 firme se alatura protestului.

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia: De ce vor secuii autonomie de la Romania, desi Ungaria le-a anulat-o inca din 1876?

In momentul unirii Transilvaniei cu Romania, 1 Decembrie 1918, secuii din Transilvania nu aveau nici urma din autonomia medievala. in 1876, in urma reformei administrative din Regatul Ungariei, parte a Imperiului Austro-ungar, au fost anulate ultimele resturi ale autonomiei secuiesti.

Adevarul Live. Ministrul Andronescu declara razboi Academiei SRI

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat intr-un interviu recent ca scoala doctorala a Academiei Nationale de Informatii va trebui desfiintata din cauza numarului mare de doctorate suspecte de plagiat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )