Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina, medicamentul care lupta impotriva covid

Playtech Playtech,
Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina, medicamentul care lupta impotriva covid

Cunoscutul medic Adina Alberts a rabufnit pe pagina ei de socializare in privinta ivermectinei. Ea sustine ca avertismentele alarmiste cu privire la efectele acestui medicament sunt false. Dr. Adina Alberts a rabufnit. Ce a spus despre ivermectina Pe pagina sa de Facebook, Dr. Adina Alberts a postat un mesaj in care sustine ca informatiile precum . continuă pe Playtech

Ce este Ivermectina, medicamentul de uz veterniar cumparat de romani pentru COVID-19

Ivermectina, medicamentul care a vindecat de COVID-19 multi purtatori ai virusului, a devenit un amplu subiect de dezbatere in comunitatea medicala. Dupa ce mediculIon Alexie, din Las Vegas, a anuntat ca.

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de.

Alexandru Rafila, despre ivermectina: Un medicament care ar ramane aprobat doar pentru uz veterinar, in mod evident, nu poate fi prescris de medic. Efectul poate sa fie deosebit de toxic (VIDEO)

Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a vorbit miercuri seara, pentruB1 TV, despre ivermectina,avertizand ca efectul poate sa fie deosebit de.

Adina Alberts, despre miturile legate de Ivermectina: Nimic mai fals, este o tampenie

Medicul Adina Alberts spune ca avertismentele alarmiste privind efectele nocive ale utilizarii Ivermectinei sunt false, ea sustinand chiar contrariul.

Dr. Adina Alberts, un nou avertisment alarmant despre compania Pfizer: Trageti voi concluziile

Doctorul estetician Adina Alberts trage un semnal de alarma, pe contul sau de socializare, privind companiile farmaceutice si locul pe care il ocupa acestea in topul sponsorizarilor. Adina Alberts, semnal de alarma: Trageti voi concluziile Astfel ca, medicul sustine ca in topul celor mai mari companii farmaceutice din lume care a cheltuit cel mai mult .

Un doctor celebru din Romania a dat verdictul despre ivermectina. Este folositor sau nu pentru covid?

Un doctor celebru din Romania vine cu detalii despre celebrul medicament prezentat ca fiind o descoperire minune ivermectina. Este folositor sau nu? Dezbaterea dintre un medic generalist si un medic veterinar. Este sau nu ivermectina medicamentul minune in lupta cu COVID-19? Parerea specialistului Doctorul Adrian Marinescu a fost prezent astazi la emisiunea Vorbeste Lumea, .

Medicul Adina Alberts: Cati bani au primit medicii din Romania ca sponsorizari de la companiile care produc vaccinuri

Medicul Adina Alberts sustine, pe o retea sociala, ca medicii romani au fost sponsorizati in anul 2019, de companiile producatoare de vaccinuri, cu sume fabuloase.

Mihai de la 3 Sud Est, declaratia despre Ivermectina care rastoarna tot: M-a salvat de la moarte. Mi s-au dat doar 5% sanse de supravietuire

Mihai Budeanu, membrul formatiei 3 Sud Est a trecut prin clipe dupa infectia cu Covid-19. Starea de sanatate a cantaretului s-a agravat extrem de tare, iar familia se pregatea pentru ce e mai rau. Din fericire, Ivermectina i-a salvat viata, iar pentru acest lucru, artistul isi exprima toata recunostinta fata de medicul care i-a recomandat .

Florin Calinescu, mesaj violent. Ce a spus despre USR Plus si Iohannis

Florin Calinescu a transmis un mesaj violent. Ce a spus actorul despre USR Plus si Iohannis, cititi in articolul de mai jos. Florin Calinescu, presedintele Partidului Verde, declaratii dure. USR trebuie sa dispara Florin Calinescu a transmis un mesaj violent. Actorul a vorbit despre USR Plus si Klaus Iohannis. Florin Calinescu, celebru actor, realizator de emisiuni .

Mihai de la 3 Sud Est ar fi fost tratat de COVID-19 cu Ivermectina. Medicamentul nu este autorizat in UE pentru tratarea infectiei cu coronavirus

Mihai Budeanu 44 de ani), membru al trupei 3 Sud Est, lasa de inteles ca a fost tratat cu Ivermectina, medicament ce se gaseste doarin farmaciile veterinare pentru tratarea animalelor. Artistul a fost internat cu o forma grava de COVID-19. Cantaretul ar fi primit acest tratament la recomandarea medicului roman Ion Alexie, seful sectiei de boli infectioase al unui spital din Las Vegas. Medicamentul nu este aprobat in UE pentru tratarea COVID-19.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )