Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adjunctul Politiei Locale Slatina a ramas fara permis, dupa ce a lovit doi tineri pe trecerea de pietoni

Hotnews Hotnews,
 Adjunctul Politiei Locale Slatina a ramas fara permis, dupa ce a lovit doi tineri pe trecerea de pietoni

Adjunctul Politiei Locale Slatina, Ilie Scaete, a ramas fara permis si i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala, dupa ce, luni, a lovit doi pietoni. Din primele cercetari, pietonii traversau regulamentar o strada din centrul orasului Slatina, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Adjunctul sefului Politiei Locale Slatina, accident pe trecerea de pietoni, in centrul orasului. A transportat victimele la spital

Ilie Scaete, adjunctul directorului Politiei Locale Slatina, a produs un accident rutier pe o trecere de pietoni din centrul municipiului.

Directorul adjunct al Politiei Locale Slatina a accidentat doua persoane

Directorul executiv adjunct al Politiei Locale Slatina a accidentat luni, in timp ce se afla la vola.

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu. Ce i-a spus la telefon fostul ministru. Fostul presedinte a ramas fara cuvinte

Elena Udrea l-a sunat pe Traian Basescu inainte sa plece din Costa Rica, dar si dupa ce a ajuns in Romania. Fostul presedinte al Romaniei este cel care a dezvaluit ca Udrea l-a sunat si i-a spus ca revine in tara pentru ca are incredere ca procesele sale vor fi rejudecate si pentru ca vrea .

Povestea impresionanta a lui Abel, copilul de 11 ani din Gorj care a ramas fara parinti si fara casa: Vreau sa ma fac pompier. Sa salvez lumea, de incendii si de tot

Abel este un baietel de 11 ani din Jupanesti, judetul Gorj si pana la aceasta varsta a trecut prin momente cumplite. Copilul are mare nevoie de ajutpr dupa ce tatal sau a fost ucis de un coleg de munca, ma.

Sfat de Sanatate. Lista bolilor care ne lasa fara permis de conducere

Permisul de conducere poate fi pierdut si din alte motive in afara aceluia in care ati incalcat o regula de circulatie. Aflam de la medicul Teodora Ciolompea lista bolilor care ne lasa fara.

Admitere liceu 2019. Elevii cu medii peste 9 au ramas pe afara, dupa repartizarea computerizata

Admitere liceu 2019: Mai nou, elevi care au obtinut media 9 la Evaluarea Nationala, pot sa ramana fara loc la liceul dorit, dar sa fie, insa luat de alti elevi cu nota mai mica, dar si de cei cu nota mai mare, desigur. Nu doar ca procesul de admitere si repartizare la liceu este mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )