Libnet.ro
UNICEF

17:30

Administratia Trump ancheteaza originea noului coronavirus. Este luata in calcul si ipoteza provenientei dintr-un laborator

Adevărul Adevărul,
Administratia Trump ancheteaza originea noului coronavirus. Este luata in calcul si ipoteza provenientei dintr-un laborator

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca administratia sa incearca sa stabileasca originea noului coronavirus. continuă pe Adevărul

China a impus restrictii privind publicarea de cercetari academice referitoare la originea noului coronavirus

China a impus restrictii privind publicarea de cercetari academice referitoare la originea noului coronavirus, potrivit unei directive date de Guvern si a anunturilor online facute de doua universitati, care au fost apoi sterse.

China impune restrictii la publicarea cercetarilor despre originea noului coronavirus

China a impus restrictii privind publicarea de cercetari academice referitoare la originea noului coronavirus, potrivit unei directive date de Guvern si a anunturilor online facute de doua universitati, care au fost apoi sterse, informeaza CNN.

China a restrictionat studiile care analizeaza originea noului coronavirus

China a impus restrictii cu privire la studiile care analizeaza originea coronavirusului. Orice astfel de lucrare va fi verificata de niste cadre speciale, inainte de a fi publicata.

IN POFIDA UNOR TENSIUNI PUTERNICE SUA si China se angajeaza sa coopereze in lupta impotriva noului coronavirus

Statele Unite si China s-au angajat sa coopereze in lupta impotriva noului coronavirus, in pofida unor tensiuni in continuare puternice intre cele doua mari puteri.

inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392 in Romania

Inca cinci decese din cauza noului coronavirus. Numarul victimelor a ajuns la 392, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decat gripa de tip A

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat, luni, ca noul tip de coronavirus este de zice ori mai letal decat gripa H1N1.

. Controversatele piete din Wuhan se deschid in umbra noului coronavirus

Pietele stradale au fost deschise la Wuhan - in pofida unei reputatii sulfutoase din cauza careia se indeamna la inchiderea acestora in strainatate -, la patru luni de la aparitia covid-19 in acest oras din centrul Chinei, relateaza AFP. Epidemia - care a ucis peste 125. 000 de oameni in lume - pare in mare parte controlata in tara, in urma plasarii in carantina a Wuhanului si celor peste 11 milioane de locuitori ai acestuia de la 23 ianuarie la 8 aprilie. Potrivit unor experti, noul coronavirus a aparut la sfarsitul lui 2019 intr-o piata din oras in care se vindeau animale exotice vii. Virusul de origine animala ar fi inregistrat mutatii tramitandu-se la om.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )